Mój piękny ogród - anulka 2008 r.
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dla mnie też. Bez nich ogród byłby pusty. I ten zapach, jedyny w swoim rodzaju, szczególnie wieczorem.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
wow ile różnych floksów
piękne to są kwiatki
takie urocze i takie wiejskie 
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu, a może uda Ci sie zebrać nasionka z tego niezwykłego kosmosa?
Bardzo uważnie przejrzałam Twoje floksy, bo...wyhodowałam dla Ciebie nowy kolorek ;:49
Jest bardzo podobny do tego na 10-tym zdjęciu, ale ma kwiatki bardziej zwarte, jak ten poprzedni i bardzo duze
Robiłam mu zdjęcie, ale jeszcze nie mam na kompie i nie wiem, czy wyszło. Nie jest tak piekny jak niektóre z tych, co pokazałaś, ale inny 
A mnie sie najbardziej podoba ten ostatni.
Bardzo uważnie przejrzałam Twoje floksy, bo...wyhodowałam dla Ciebie nowy kolorek ;:49
Jest bardzo podobny do tego na 10-tym zdjęciu, ale ma kwiatki bardziej zwarte, jak ten poprzedni i bardzo duze
A mnie sie najbardziej podoba ten ostatni.
- ewkapaw

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
ANIU moje kwiatki już posadzone , ale stanowczo za mało host . Te co kupiłam posadziłam wkoło orzecha . Tam gdzie była języczka , już zabrakło . Poczekamy do wiosny , bo jesienny zaskórniak się wyczerpał . Co będzie na Targach - płacz i zgrzytanie zębami .
Muszę teraz do targów każdego dnia 5zł do sakiewki / tak jak podpowiadałaś / i na targach będzie trochę weselej
Muszę teraz do targów każdego dnia 5zł do sakiewki / tak jak podpowiadałaś / i na targach będzie trochę weselej
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- izabella1004

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- anulka
- Przyjaciel Forum

- Od: 23 mar 2007, o 21:26
Izuś - jestem tylko korzystam z pogody i siedzę w ogrodzie.Na Targi jestesmy umówione
Tess nie wiem o jaki kwiatek Ci chodzi?Ja tyle kwiatów dałam ,ze teraz nie wiem.Moze masz zdjęcie?
Izuniu strasznie się cieszę ,ze masz dla mnie floksika.Własnie zakładam kolekcję.Mam ich ponad 20 ,ale ciągle przybywa.Wyglądają cudnie i własnie teraz wszystkie kwitną
Jak już będziesz miała zdjęcie to wklejaj 
Niestety nasionek chyba nie zbiorę ,bo jeszcze pozostałe kwiaty nie kwitną.Nie wiem czy zdążą dojrzeć.Noce są juz zimne.Zobaczymy
Ewciu odkładaj starannie, bo na pewno wszystko wydasz

Tess nie wiem o jaki kwiatek Ci chodzi?Ja tyle kwiatów dałam ,ze teraz nie wiem.Moze masz zdjęcie?
Izuniu strasznie się cieszę ,ze masz dla mnie floksika.Własnie zakładam kolekcję.Mam ich ponad 20 ,ale ciągle przybywa.Wyglądają cudnie i własnie teraz wszystkie kwitną
Niestety nasionek chyba nie zbiorę ,bo jeszcze pozostałe kwiaty nie kwitną.Nie wiem czy zdążą dojrzeć.Noce są juz zimne.Zobaczymy
Ewciu odkładaj starannie, bo na pewno wszystko wydasz
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30