Zielone zakątki w moim domu - Ewelina
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewo to miałaś przyjemną niespodziankę. 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Teraz, już przypomniałam sobie / jak zobaczyłam zdjęcia/, ale ja, zupełnie małe odrosty odcięłam, stara echmea została i wygląda nieźle, a ma już chyba 8 lat. Ale nowych odrostów pewnie już nie będzie?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Kontakt:
Ewo, ups!
Czyli coś pokręciłam... gapa ze mnie , ale tylu było chętnych na listki fiołków, że musiałam się pomylić - część adresów mi przysłano, część już miałam i stąd mój błąd . Jeśli jednak "zagospodarujesz " jakoś listki, to wszystko będzie ok. Ciekawe do kogo nie posłałam ?
Wiosną będę mogła obdzielić kolejne osoby- teraz Sępolie są nieco " podskubane" i chcę je już zostawić w spokoju na jakiś czas....
A dziwaczka rzeczywiście do Ciebie wysłałam , mam nadzieję,że będzie u Ciebie latem ładnie kwitł.

Wiosną będę mogła obdzielić kolejne osoby- teraz Sępolie są nieco " podskubane" i chcę je już zostawić w spokoju na jakiś czas....
A dziwaczka rzeczywiście do Ciebie wysłałam , mam nadzieję,że będzie u Ciebie latem ładnie kwitł.
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.