Dzień dobry, oj jak dobrze, że zajrzałam na forum
 Kamila a, może już będzie Amelie Nothomb
 pamiętaj o mnie
 pamiętaj o mnie  

pamiętaj o mnie
 pamiętaj o mnie  

Kamila czy już wróciłaś
 Kamila czy już wróciłaś   
   czekamy na relację i wieści z Essen
  czekamy na relację i wieści z Essen  

,ale poszukuję jeszcze Pretty Kiss Meillanda.Czy moze wiesz ,gdzie dostać tą odmianę a moze sama ją będziesz miała?
 ,ale poszukuję jeszcze Pretty Kiss Meillanda.Czy moze wiesz ,gdzie dostać tą odmianę a moze sama ją będziesz miała?

Targi IPM są gigantyczne i obejmują najróżniejsze dziedziny. Począwszy od typowego szkółkarstwa, poprzez mechanizację, bukieciarstwo, elementy małej architektury ogrodowej, poligrafię i oprogramowanie rolno-ogrodnicze, doniczki ozdobne i produkcyjne, technologie produkcji itp itd... Wszystko odbywało się w 12 halach, gdzie swoje miejsce znalazło 1604 wystawców z 49 krajów. Targi odwiedziło  56,500 gości w ciągu 4 dni.
  Targi IPM są gigantyczne i obejmują najróżniejsze dziedziny. Począwszy od typowego szkółkarstwa, poprzez mechanizację, bukieciarstwo, elementy małej architektury ogrodowej, poligrafię i oprogramowanie rolno-ogrodnicze, doniczki ozdobne i produkcyjne, technologie produkcji itp itd... Wszystko odbywało się w 12 halach, gdzie swoje miejsce znalazło 1604 wystawców z 49 krajów. Targi odwiedziło  56,500 gości w ciągu 4 dni.  

.
 .
 Ale cudnie
  Ale cudnie  Jakie piękne,nowe odmiany
  Jakie piękne,nowe odmiany 

Kamila ... dziękujemy
 Kamila ... dziękujemy   przybliżyłaś nam to czego nie mogłyśmy zobaczyć.
  przybliżyłaś nam to czego nie mogłyśmy zobaczyć.  

, jak takie brzydactwo można postawić obok róż?
 , jak takie brzydactwo można postawić obok róż?

Ale wymieniać by wiele, co mi się spodobało. Kociakowi z mchu bym się nie oparła na pewno
 Ale wymieniać by wiele, co mi się spodobało. Kociakowi z mchu bym się nie oparła na pewno   Ale i i tak utknęłabym w różach... Choć te jakby przypalone (?)
 Ale i i tak utknęłabym w różach... Choć te jakby przypalone (?) tzn. że jakaś róża mi się nie podoba.
 tzn. że jakaś róża mi się nie podoba.
 Grazynko, tez lubie takie kolorki..., a te flotystyczne
  Grazynko, tez lubie takie kolorki..., a te flotystyczne   .
 . , kolejny kucharz/ka
 , kolejny kucharz/ka   .
 .