Świat Beci
Cieszę się, że Ci się podoba Aniu
Faktem jest, że włożyłam mnóstwo pracy i pieniędzy w tę działkę, są miejsca, które wyglądają całkiem dobrze. Moim ulubionym jest rabatka z trawami ozdobnymi.. Myślę, że jak przez zimę nazbieram pieniędzy, to wiosną poszalejemy i działka będzie dobrze wyglądać. Chcielibyśmy zasłonić kompostownik, poszerzyć warzywniak, żeby coś nam rosło na działce, zrobić jakieś zadaszenie, miejsce w cieniu do siedzenia, chodnik, wylewka w altanie itp.......Jak tak patrzę na moją działkę, to bardzo zmieniła się ....a zdjęcia roslinek w ilości mnóstwo już wkrótce pozdrawiam

- aanula
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
BeciuBecia pisze:Cieszę się, że Ci się podoba Aniu![]()
Faktem jest, że włożyłam mnóstwo pracy i pieniędzy w tę działkę, są miejsca, które wyglądają całkiem dobrze. Moim ulubionym jest rabatka z trawami ozdobnymi.. Myślę, że jak przez zimę nazbieram pieniędzy, to wiosną poszalejemy i działka będzie dobrze wyglądać. Chcielibyśmy zasłonić kompostownik, poszerzyć warzywniak, żeby coś nam rosło na działce, zrobić jakieś zadaszenie, miejsce w cieniu do siedzenia, chodnik, wylewka w altanie itp.......Jak tak patrzę na moją działkę, to bardzo zmieniła się ....a zdjęcia roslinek w ilości mnóstwo już wkrótce pozdrawiam
![]()
![]()
Dziękuje za uznanie, faktycznie napracowałam sie tam tego sezonu. W przyszłym mamy kolejne plany, mam nadzieję, że zrealizujemy je jak te w tym roku.inag1 pisze:Aż się nie chce wierzyć,że Twoja działka ma dopiero rok. Ale masz tempo.Już sobie wyobrażam ,jaka piękna wiosna będzie u Ciebie
Sama ciekawa jestem wiosny, bo będzie to pierwsza po posadzeniu tych roślin. Pozdrawiam gorąco!
jestem na finiszu, uczę się testów, a jazdy mają się już ku końcowi, w przyszłym roku będę tam jeździła sobie (mam nadzieję) autkiem i rzadka pogoda mi nie będzie straszna!!a w lutym (po urodzinach) kupię sobie aparat cyfrowy i będę wklejać dużo zdjęć. A jak poszło Twojemu synowi? pozdrawiam serdecznie

I tak masz lepiej ode mnie, bo masz i kierowców i samochód, a ja ani jednego ani drugiego
mój mąż jest chyba ostatnim mężczyzną bez prawka, więc postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręce i zaczęłam od kursu, potem przyjdzie pora na samochód i będę Panią własnego losu
Dziękuję za wszystkie miłe uwagi na temat mojego małego kawałka ziemi. Wiosną, to dopiero poszaleję!!!
Dziękuję za wszystkie miłe uwagi na temat mojego małego kawałka ziemi. Wiosną, to dopiero poszaleję!!!
- anulka
- Przyjaciel Forum

- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Beciu nie zapadaj w sen zimowy
Tyle się dzieje dookoła.Mnie najbardziej dobija ta ciemnica o 16.Zimą przeglądam stare czasopisma ogrodnicze i planuję posadzenie nowych roslin-szkoda ,ze tam nie piszą ,gdzie mam je wsadzić --chyba sobie ...w nos
A Ty masz takie pole do popisu więc nie śpij tylko do roboty