Grażynko No jest to cudowne, aczkolwiek wolałabym mieć kogoś do konsultacji... Teraz mogę się konsultować na Forum, ale kiedyś nie miałam tej możliwości. Wiśnia rośnie tak gęsto i kuliście sama z siebie - jest dziewicza, nietknięta żadnymi zabiegamiOgrodzio może i popełniał mezalianse, ale jest tylko twój tak na prawdę, więc czy to nie cudowne ? Wiśnia aż nie do uwierzenia, że taka gęsta.
Co do piecioplagowca, to mam ten sam problem do dzisiaj od kilkunastu lat.

Joasiu miło mi gościć Cię u siebieZastanawiam się dlaczego tak długo czekałaś z utworzeniem własnego wątku. Masz się czym pochwalić, piękny ogród, lekka ręka do pisania.
Kolekcja tulipanów cudowna, a z każdą stroną wątku przybywa ciekawych portretów roślinnych, które powodują szybsze bicie serca - ot np. taka piwonia drzewiasta...

Cieszę się, że podoba Ci się u mnie. Zapraszam jak najczęściej

Agnieszko cieszę się, tym bardziej, że Twoje fotografie są mistrzowskieLekkie pióro z humorystycznym zacięciem, lubię to. Wiosnę widać i czuć...fotki świetnie oddają klimat.

Majeczko nareszcieElwi nie dość że masz śliczny Ogrodzio to i na dokładkę taką lekkość pisania. Przyznam się że lekko mnie zakuło z zazdrości
Będę wpadać i podziwiać Twoje róże, a cichaczem podczytywać Balladę o Ogrodziu

Zanim dzisiaj coś cyknę w ogrodzie, kilka fotek z wczoraj.

PANKRACY NA WŁOŚCIACH