Grażynko No jest to cudowne, aczkolwiek wolałabym mieć kogoś do konsultacji... Teraz mogę się konsultować na Forum, ale kiedyś nie miałam tej możliwości. Wiśnia rośnie tak gęsto i kuliście sama z siebie - jest dziewicza, nietknięta żadnymi zabiegamiOgrodzio może i popełniał mezalianse, ale jest tylko twój tak na prawdę, więc czy to nie cudowne ? Wiśnia aż nie do uwierzenia, że taka gęsta.
Co do piecioplagowca, to mam ten sam problem do dzisiaj od kilkunastu lat.
 Pięcioplagowiec atakuje niezmiennie, żeby się go pozbyć na dobre, musiałby go usunąć także mój sąsiad
 Pięcioplagowiec atakuje niezmiennie, żeby się go pozbyć na dobre, musiałby go usunąć także mój sąsiad   
 Joasiu miło mi gościć Cię u siebieZastanawiam się dlaczego tak długo czekałaś z utworzeniem własnego wątku. Masz się czym pochwalić, piękny ogród, lekka ręka do pisania.
Kolekcja tulipanów cudowna, a z każdą stroną wątku przybywa ciekawych portretów roślinnych, które powodują szybsze bicie serca - ot np. taka piwonia drzewiasta...
 Byłam też u Ciebie z rewizytą i popełniłam wpis
  Byłam też u Ciebie z rewizytą i popełniłam wpis   Doczytałam, że jesteś podwójną mamą, z czego córcia Ania ma dopiero 3 miesiące - Gratulacje
  Doczytałam, że jesteś podwójną mamą, z czego córcia Ania ma dopiero 3 miesiące - Gratulacje   Czyli opisywany przeze mnie kierat: jeść-kupka-pielucha-spać masz w tej chwili na bieżąco
  Czyli opisywany przeze mnie kierat: jeść-kupka-pielucha-spać masz w tej chwili na bieżąco   
 Cieszę się, że podoba Ci się u mnie. Zapraszam jak najczęściej

Agnieszko cieszę się, tym bardziej, że Twoje fotografie są mistrzowskieLekkie pióro z humorystycznym zacięciem, lubię to. Wiosnę widać i czuć...fotki świetnie oddają klimat.
 Komplement od Ciebie to wyróżnienie
  Komplement od Ciebie to wyróżnienie   
 Majeczko nareszcieElwi nie dość że masz śliczny Ogrodzio to i na dokładkę taką lekkość pisania. Przyznam się że lekko mnie zakuło z zazdrości
Będę wpadać i podziwiać Twoje róże, a cichaczem podczytywać Balladę o Ogrodziu
 Przyznam się, że nie mogłam się doczekać
  Przyznam się, że nie mogłam się doczekać   Mój kot rabatowy zmienił miejsce i czekałam na Ciebie, żeby pokazać gdzie teraz urzęduje
 Mój kot rabatowy zmienił miejsce i czekałam na Ciebie, żeby pokazać gdzie teraz urzęduje   Wielką frajdę sprawia mi, że "Ballada o Ogrodziu" spotkała się z Twoją akceptacją
 Wielką frajdę sprawia mi, że "Ballada o Ogrodziu" spotkała się z Twoją akceptacją   
 Zanim dzisiaj coś cyknę w ogrodzie, kilka fotek z wczoraj.

PANKRACY NA WŁOŚCIACH

Piękne rośliny, piękne zdjęcia i piękny znak wodny (Twoje dzieło?)
 Piękne rośliny, piękne zdjęcia i piękny znak wodny (Twoje dzieło?)

Jak zginie to będziesz wiedziała kto podejrzany
  Jak zginie to będziesz wiedziała kto podejrzany  

Zobaczcie co już zrobiły z moimi nowymi brunnerami
 Zobaczcie co już zrobiły z moimi nowymi brunnerami   Aż strach co będzie dalej....
 Aż strach co będzie dalej....

Figurka kota też mnie ujęła, a zakupiona zwyczajnie w LM za jedyne 29,90
 Figurka kota też mnie ujęła, a zakupiona zwyczajnie w LM za jedyne 29,90  

Wcale nie przepadam za tym stylem ... Zobaczę jak zakwitnie, może mnie weźmie za serce... jak nie, to wyprowadzka do innego ogrodu
  Wcale nie przepadam za tym stylem ... Zobaczę jak zakwitnie, może mnie weźmie za serce... jak nie, to wyprowadzka do innego ogrodu  

z moich sypie się deszcz suchych ale zielonych liści, mam nadzieję że same się oczyszczą i nie będę musiała łazić po drabinie. Te niskie w miarę czasu ścinam, zwłaszcza te najbardziej popalone. Ja się cieszę że leje bo przynajmniej róże mają co pić podczas odnowy.
  z moich sypie się deszcz suchych ale zielonych liści, mam nadzieję że same się oczyszczą i nie będę musiała łazić po drabinie. Te niskie w miarę czasu ścinam, zwłaszcza te najbardziej popalone. Ja się cieszę że leje bo przynajmniej róże mają co pić podczas odnowy.