Mało zaglądam do FO ale się bardzo cieszę, że wreszcie Cię znalazłam. A gdzie pierwszy watek?
Piękne masz kwiaty i taką dużą folię. Masz co sadzić. Gratuluję!

Fajnie że się pokazałaś i mam nadzieję że u Ciebie wszystko w porządku
  Fajnie że się pokazałaś i mam nadzieję że u Ciebie wszystko w porządku   

Mam nadzieję że nic złego ............od lipca opuściłaś forum
 Mam nadzieję że nic złego ............od lipca opuściłaś forum   Martwię się
 Martwię się  

Obiecuję, ze się poprawię byle nie na wadze
 Obiecuję, ze się poprawię byle nie na wadze  
  w kamienicy, tylko mamy śliczna połówkę domku szumnie nazywaną bliźniakiem taaa, akurat, pewnie za ...dzieści lat będzie nasz, na razie to bank jest właściciel
 w kamienicy, tylko mamy śliczna połówkę domku szumnie nazywaną bliźniakiem taaa, akurat, pewnie za ...dzieści lat będzie nasz, na razie to bank jest właściciel  

widać że na lepsze
 widać że na lepsze  Nie ma to jak własny dom z ogrodem. To co pokazałaś całkiem fajnie się prezentuje
 Nie ma to jak własny dom z ogrodem. To co pokazałaś całkiem fajnie się prezentuje   Ciachem chętnie się poczęstuję, wirtualne nie tuczy
 Ciachem chętnie się poczęstuję, wirtualne nie tuczy  

schody ful wypas
 schody ful wypas  na pewno jakieś donice z kwieciem tam miejsce znajdą
 na pewno jakieś donice z kwieciem tam miejsce znajdą 

Zapomniałam Cię poprosić ale i tak wyczułaś
 Zapomniałam Cię poprosić ale i tak wyczułaś   

, i chyba te iglaczki w aż takiej ilości nie będą Ci
 , i chyba te iglaczki w aż takiej ilości nie będą Ci 

Aga
 Aga    cieszę się razem z Tobą nowy dom i nowe wyzwania ale to buduje i człowiek jest szczęśliwy bo realizuje swoje marzenia. Schody  o tego Ci nie zazdroszczę he, he. A iglaków to masz dużo oj dużo ale ładnie przycięte czuję że na wiosnę to będzie tu kolorowo.
  cieszę się razem z Tobą nowy dom i nowe wyzwania ale to buduje i człowiek jest szczęśliwy bo realizuje swoje marzenia. Schody  o tego Ci nie zazdroszczę he, he. A iglaków to masz dużo oj dużo ale ładnie przycięte czuję że na wiosnę to będzie tu kolorowo. 

No to poszperałam po necie;
 No to poszperałam po necie; 
  A zdomku jestem mega, ale to megazadowolona, choć wiadomo, ze już pokazał nam kilka 'pazurków"
 A zdomku jestem mega, ale to megazadowolona, choć wiadomo, ze już pokazał nam kilka 'pazurków" brakuje w nim kwiatów i krzewów liściastych. Takie pod linijkę to mój em by musiał przycinać
 brakuje w nim kwiatów i krzewów liściastych. Takie pod linijkę to mój em by musiał przycinać Na co mnie tyle tego kłującego
 Na co mnie tyle tego kłującego 
 a mnie się one baaardzo podobają, a przez takie wykończenie właściwie dodają charakteru całemu domkowi. Dobrze, że nie ja je mam do zamiatania
 a mnie się one baaardzo podobają, a przez takie wykończenie właściwie dodają charakteru całemu domkowi. Dobrze, że nie ja je mam do zamiatania  a jak wygram w totolotka, to je marmurem obłożę
  a jak wygram w totolotka, to je marmurem obłożę  A wiosną na każdym stopniu postawię doniczki z pelargoniami
 A wiosną na każdym stopniu postawię doniczki z pelargoniami  
  Mam tylko dwa zdjęcia kuchni, bo nie zrobiłam więcej, telefon się rozładował, a aparat jest niewiadomogdzie
 Mam tylko dwa zdjęcia kuchni, bo nie zrobiłam więcej, telefon się rozładował, a aparat jest niewiadomogdzie  

Fajna kuchnia,no i fiołaski pięknie kwitną.
 Fajna kuchnia,no i fiołaski pięknie kwitną.

No i stalowe graty. Ale mój zlew. Pewnie przy rozwodzie tak się będziemy licytować
 No i stalowe graty. Ale mój zlew. Pewnie przy rozwodzie tak się będziemy licytować  
  tylko kiedy to będzie?
 tylko kiedy to będzie? Co do kuchni -  zobaczysz, że już niedługo
 Co do kuchni -  zobaczysz, że już niedługo , na tamtym ogródku nie miałam ani jednej sztuki, to teraz mam ich w nadmiarze
 , na tamtym ogródku nie miałam ani jednej sztuki, to teraz mam ich w nadmiarze  a co z naszym spotkaniem
 a co z naszym spotkaniem  ?
 ?