Mam prośbę, by nie używać wulgaryzmów
Tomel/blabla
i widzę że ma odrościki

Haha ja też tak robię, ale ostatnio coraz trudniejnyskadu pisze:Musiałam go od razu wmieszać w tłum, żeby "domownicy" nie zauważyli, ze to coś to chyba nowe
Ja mam inną taktykę-zamawiam na adres biura, w którym pracujęnyskadu pisze: Przemku ja chociaż z tym mam dobrze, ze paczuszki rano przychodzą, zanim ktoś się zorientuje wszystko już poupychanei ślady zatarte
Taak, to prawda.Henryku Ty coś za bardzo wypoczęty i zrelaksowany wrócileś z tego urlopu![]()
Hm...z taką dużą opuncja byłby mały problem, bo nie mam tak dużej torebki, ale coś dałoby się wymyślićnyskadu pisze:Paula my kobiety musimy sobie jakoś radzić![]()
![]()
Każdy sposób jest dobry, a liczy się też pomysłowośćnyskadu pisze:rodzinka nawet pomagała przemycić ją w czajniku elektrycznymale to był jeden człon
ja też jestem chętnanyskadu pisze: Przemku odrościki są jak tylko chcesz, nie ma problemu![]()
podobna to mojej, której człon koleżanka przywiozła mi w zeszłym roku z wakacji, czyli też mam szansę na taką piękną czerwień...tylko za ile lat