Ogródek An-ki cz.7
Re: Ogródek An-ki cz.7
Aniu No proszę nowy wątek i już 5 strona a ja dopiero teraz zajrzałam. Dzisiaj była lepsza pogoda do zwiedzania u Kapiasa bo wczoraj nam dolało i nici ze zwiedzania.Masz bardzo ładne i zdrowe Rh u mnie coś tego roku chorowite.
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu ależ te azalie cudowne
jak długo już rosną w Twoim ogrodzie??? Długo trzeba czekać, żeby takie ogromne porosły???.....i czy znasz odmiany??? ....o rany....cuda.....

rany Aniu......jakie wielkie azalki!!
cuuudne!
zaś rodusie.........jak ja kocham maj i czerwiec!

zaś rodusie.........jak ja kocham maj i czerwiec!

- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

U mnie nie ma kwitnących krzewów, zaczynam żałować, że takie rozwiązanie przyjęłam.
Czekam na różyczki. Martwię się żeby mi nie zmarzły.

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Piękna piwonia! Warto być cierpliwym
Twoje azalie są wszystkie piękne, ale te wielkie - po prostu dech zapiera!
I Rh też masz sliczne

Twoje azalie są wszystkie piękne, ale te wielkie - po prostu dech zapiera!
I Rh też masz sliczne

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Japonki sliczne, ja za wielkokwiatowymi Azaliami nie przepadam ale japonki zawsze i wszedzie
do tego w moich ulubionych kolorach, to juz ogolny odlot 

- dodad
- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Anuś, jeden krzew MariiA był słaby od zakupów, mam nadzieję, ze się zabierze i pod twoją czułą opieką pieknie zakwitnie.
Azalie i rodki masz oszałamiające. U mnie w tym roku kicha, ale nie przejmuję się, poczekam, zakwitną za rok.
Piwonia cudo.Co roku nachodzi mnie na zakup, ale resztki rozsądku zwyciężają
Azalie i rodki masz oszałamiające. U mnie w tym roku kicha, ale nie przejmuję się, poczekam, zakwitną za rok.
Piwonia cudo.Co roku nachodzi mnie na zakup, ale resztki rozsądku zwyciężają

- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Cierpliwość popłaca
, ja mam piwonię krzewiastą już 3 lata, dostałam od kogoś z forum, wciąż nic..
Poczekam jeszcze trochę, a nuż też taka piękność z niej wyrośnie...

Poczekam jeszcze trochę, a nuż też taka piękność z niej wyrośnie...

- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Dorotko a możesz zdradzić gdzie ten rozsądek u Ciebie posiany, jak co to kluczyk od ogródka znajdę, bo mój jakoś nie chce ze mną współpracowaćdodad pisze: Co roku nachodzi mnie na zakup, ale resztki rozsądku zwyciężają

Azalie dziś specjalnie oglądałam w ogródku w określonym celu a mianowicie niech w końcu dadzą mi znak, że im u mnie dobrze, opowiedziałam że masz takie okazy, wczoraj u Sasanki też, u forumków w ogródkach pełno a ja jakoś u siebie nie mogłam dostrzec ich piękna czy cuśśśśś ze mną nie tak, dla usprawiedliwienia powiem mam 4 krzaczki, rosną niemrawo ale kwitną,
pogoda na razie dopisuje, wczoraj było pochmurnie Tralaluszy uzbroiła się w ciepłe odzienie, parasol a tu niespodzianka przegoniliśmy chmurki i wiatr z Kołobrzegu i wpadliśmy ze słoneczkiem do ogródka Sasanki,
ale było fajnie zresztą takie forumkowe spotkania są bardzo miłe,
uciekam bo się zasiedziałam i rozgadałam

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Cześć Anulka, a ja przeciwnie niż Jule, za wielkokwiatowymi azaliami po prostu przepadam, a za japońskimi zupełnie nie. Piękne i wielkie te twoje azalie. Ja dopiero raczkuję w tym temacie. Moje mają po dwa lub trzy kwiaty, a ja już jestem szczęśliwa jak dziecko i kilkakrotnie wychodzę w ten ziąb do ogrodu, żeby się nimi pozachwycać. Gdybym miała tak oszałamiające jak twoje, to siedziałabym koło nich chyba cały dzień z gorącą herbatką w ręku.
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Piękny spektakl dają azalie, czekam kiedy moje będą takie wielkie.
Te malutkie japoneczki też śliczne, szkoda że takie wrażliwe są. Ale jakieś niskie muszę sobie sprawić żeby zapełnić przestrzeń pod wielkimi. 

- Georginia
- Od: 10 lis 2009, o 16:47
Aniu,ja też mam taka piwonię bardzo chimeryczna.Powiedziałam że niech robi co chce nawet na nią nie patrzę.W ubiegłym roku zrzuciła pędy a w tym znowu wypuściła.Na razie ma -jeden.Rośnie już trzeci rok ale czekam może kiedyś zakwitnie.
-
- Od: 22 lut 2011, o 23:21
No widzisz Aniu dobrze napisałam, że masz rękę do azalii. Kto to widział kwitnące przesadzać
. Wiesz, moje jescze nie kwitną ale już się sposobią, jednak nie są tak piekne jak Twoje. Ale mam nadzieję, że za rok się pozbierają. Ale ta piwonia - cudo
i do tego w moim ukochanym kolorze. Ja też taką chcę 

Witam wszystkich bardzo serdecznie.Nie będę Wam odpowiadala ,każdej osobno,ponieważ mam fachowców-czyli znowu ekipę remontową-tym razem tarasy i sypialnia.Kurzu,brudu(przy szlifowaniu) a sprzątania!!!Dzisiaj koniec
robót ,więc razem z M dzielnie walczymy.Wszystko mnie boli.Jutro ciąg dalszy prania,sprzątania itp.
W ogródkach jest cudnie.Wszystko rośnie -nawet róże(wczoraj wyrzuciłam 2 następne-suche i nic nie puściły)Dostałam moje upragnione-Larrisę i Garden of Rose-piękne sadzonki w donicach.Kupiłam też dużo roślin tarasowych .
Do Waszych ogrodów przylecę na początku tygodnia.
Zostawiam wcześnie kwitnącego klematisa-Izydora

W ogródkach jest cudnie.Wszystko rośnie -nawet róże(wczoraj wyrzuciłam 2 następne-suche i nic nie puściły)Dostałam moje upragnione-Larrisę i Garden of Rose-piękne sadzonki w donicach.Kupiłam też dużo roślin tarasowych .
Do Waszych ogrodów przylecę na początku tygodnia.
Zostawiam wcześnie kwitnącego klematisa-Izydora

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka