. Ja po raz pierwszy przeprowadziłam redukcję kwiatów. Każdego było mi szkoda.  wynik był taki, że krzak i tak nie był w stanie wyżywić tych 10-12 pomidorków na każdym gronie. specjalista pewnie by sobie poradził
. Ja po raz pierwszy przeprowadziłam redukcję kwiatów. Każdego było mi szkoda.  wynik był taki, że krzak i tak nie był w stanie wyżywić tych 10-12 pomidorków na każdym gronie. specjalista pewnie by sobie poradził  . Ale nie ja
. Ale nie ja  . Grunt, to dobre nawożenie
. Grunt, to dobre nawożenie  .
.

i ciągle dorastają nowe kwiaty.
 i ciągle dorastają nowe kwiaty. 

Zrobiłam pokrzywówkę w sporej beczce. Napełniłam ja pokrzywami, podlałam wodą i odczekałam aż się zrobi. Od jakiegoś czasu jej używam i jest już 1/3 mniej w beczce. Powiedzcie mi kochani, czy powinnam jej używać i jak się skończy wziąć nową, która zrobi się w między czasie, czy też mam regularnie uzupełniać tą i dolewać do niej wody po każdym użyciu
 Zrobiłam pokrzywówkę w sporej beczce. Napełniłam ja pokrzywami, podlałam wodą i odczekałam aż się zrobi. Od jakiegoś czasu jej używam i jest już 1/3 mniej w beczce. Powiedzcie mi kochani, czy powinnam jej używać i jak się skończy wziąć nową, która zrobi się w między czasie, czy też mam regularnie uzupełniać tą i dolewać do niej wody po każdym użyciu  

oj, będzie dzisiaj wesoło
  oj, będzie dzisiaj wesoło  Dzięki dziewczynki
 Dzięki dziewczynki   
   , jak u Was wygląda Kalman? Bo u mnie to taki wątły krzaczek...ma takie drobne liście...Rośnie w gruncie, bo mi się pomieszało i akurat żaden do szklarni nie poszedł.
 , jak u Was wygląda Kalman? Bo u mnie to taki wątły krzaczek...ma takie drobne liście...Rośnie w gruncie, bo mi się pomieszało i akurat żaden do szklarni nie poszedł.