Andrzejku właśnie doczekałam się pierwszych kwiatuszków....nareszcie
Gosiu oj tak

Dziś cały dzień spędziłam na dworze, było bardzo ładnie i słonecznie, ale strasznie wiało .
Aguś strasznie się cieszę z tego jednego, tak jak wcześniej Ci pisałam, bałam się, że wcale się nie pokażą, a tu taka wspaniała niespodzianka

Mam nadzieję, ze w przyszłym roku będzie już ich więcej one są takie piękne
Joluś moje ranniki mają 2 rok

W zeszłym roku wysiałam też nasionka i dziś widziałam śliczne maleńkie listeczki , które powschodziły na rabatce. Mam nadzieję, że w przyszłym roku pojawią sie już jakieś kwiatuszki
Basiu te przebiśniegi są naprawdę prześliczne. Ja dostałam je od Agi 72 i strasznie sie cieszę, że je mam
Witaj
Bożenko 
Teraz na wiosnę jest faktycznie mnóstwo pracy w ogrodach. A jeszcze a tak dużym jak Twój to ogrom, wszystko uporządkować po zimie, powymiatać, poprzycinać. Nic dziwnego, że z czasem krucho.
Bożenko przebiśnieg to tegoroczna nowinka w moim ogródku, przysłała mi go Aga 72 , u Niej jest już bajeczna rozrośnięta kępka

Mam nadzieję, że moje szybciutko też się rozrosną, bo kwiatuszki są naprawdę przepiękne
Maryniu, no w reszcie i u mnie pojawiły się jakieś kolorki. Już nie mogłam doczekać sie na pierwsze krokusiki....i nareszcie są
Maryniu mam nadzieję, że z Twoimi różyczkami będzie ok. U mnie też bywało, że róża wydawała sie całkiem przemrożona i faktycznie ślicznie odbijała
Dziś dotarła do mnie przesyłka z Lilypolu. Cebule jak zawsze piękne i duże. Większość z nich ma już spore kły. Mam nadzieję, że szybko zrobi się ciepło, żeby można było wysadzić je już do ogrodu.