.
 .Reszta się zadomowi i w przyszłym roku będziesz miała swoją kępkę
 .
 .
 .
 . .
 .

Dziś cały dzień spędziłam na dworze, było bardzo ładnie i słonecznie, ale strasznie wiało .
  Dziś cały dzień spędziłam na dworze, było bardzo ładnie i słonecznie, ale strasznie wiało . Mam nadzieję, ze w przyszłym roku będzie już ich więcej one są takie piękne
 Mam nadzieję, ze w przyszłym roku będzie już ich więcej one są takie piękne  
   W zeszłym roku wysiałam też nasionka i dziś widziałam śliczne maleńkie listeczki , które powschodziły na rabatce. Mam nadzieję, że w przyszłym roku  pojawią sie już jakieś kwiatuszki
 W zeszłym roku wysiałam też nasionka i dziś widziałam śliczne maleńkie listeczki , które powschodziły na rabatce. Mam nadzieję, że w przyszłym roku  pojawią sie już jakieś kwiatuszki   

Teraz na wiosnę jest faktycznie mnóstwo pracy w ogrodach. A jeszcze a tak dużym jak Twój to ogrom, wszystko uporządkować po zimie, powymiatać, poprzycinać. Nic dziwnego, że z czasem krucho.
  Teraz na wiosnę jest faktycznie mnóstwo pracy w ogrodach. A jeszcze a tak dużym jak Twój to ogrom, wszystko uporządkować po zimie, powymiatać, poprzycinać. Nic dziwnego, że z czasem krucho.  Mam nadzieję, że moje szybciutko też się rozrosną, bo kwiatuszki są naprawdę przepiękne
 Mam nadzieję, że moje szybciutko też się rozrosną, bo kwiatuszki są naprawdę przepiękne  

Teraz to już będzie szło szybko, już coraz cieplej i kwiatuszki przestaną się lenić
 Teraz to już będzie szło szybko, już coraz cieplej i kwiatuszki przestaną się lenić   

Ciągle widzimy jakieś kolejne piękności i koniecznie musimy mieć je w swoim ogrodzie
 Ciągle widzimy jakieś kolejne piękności i koniecznie musimy mieć je w swoim ogrodzie   

ciekawi mnie czy dostałaś zamówione clematisy bo moje coś się opóźniają z dotarciem do mnie
 ciekawi mnie czy dostałaś zamówione clematisy bo moje coś się opóźniają z dotarciem do mnie  Jednak jestem dobrej myśli i liczę się z nimi zobaczyć w tym tygodniu
 Jednak jestem dobrej myśli i liczę się z nimi zobaczyć w tym tygodniu 

. U Ciebie cieplej, ja muszę jeszcze troszkę poczekać, żeby ziemia się ogrzała. Ale mam nadzieję, że uda mi sie zrobić to w przyszłym tygodniu
  . U Ciebie cieplej, ja muszę jeszcze troszkę poczekać, żeby ziemia się ogrzała. Ale mam nadzieję, że uda mi sie zrobić to w przyszłym tygodniu  Teraz muszę posadzić rózyce
 Teraz muszę posadzić rózyce