Storczyki Tomka
Re: Storczyki Tomka
Cd. doświadczenia z "floral paste". 42 dni od zastosowania. Zdjęcia z dzisiaj (22.02.2011).
Różowy - ładnie "pędzi", widać już pąki kwiatowe.

Biały - jedno oczko wyraźnie ruszyło, drugie bez widoczych zmian.

"Monte Carlo" - powyrastały dziwne twory, część zasycha ale z reszty chyba coś będzie

Kolejne zdjęcia jak któryś z "posmarowanych" zakwitnie ;)
Różowy - ładnie "pędzi", widać już pąki kwiatowe.

Biały - jedno oczko wyraźnie ruszyło, drugie bez widoczych zmian.

"Monte Carlo" - powyrastały dziwne twory, część zasycha ale z reszty chyba coś będzie

Kolejne zdjęcia jak któryś z "posmarowanych" zakwitnie ;)
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- sylvia_sirena
- 1000p
- Od: 23 lis 2009, o 11:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Pasty można kupić na portalu aukcyjnym All... Moje były przepakowane do mniejszych opakowań, po 2,5g. Trochę się wahałem czy to nie jakaś lipa.sylvia_sirena pisze:Piękne Phalaenopsis , super kolekcja możesz mi powiedzieć gdzie kupiłeś te pasty ?
ja próbowałam wywołać keiki na moich falkach przez smarowanie ukorzeniaczem, ale nie pojawily sie na zadnym oczku, zamiast tego wypuszczają korzonki i nowe listki jak szalone:P
Pozdrowienia, Marta G.
mój mały bzik
mój mały bzik
Na początku tez próbowałem ukorzeniacz z wazeliną, bez żadnego efektu.
- sylvia_sirena
- 1000p
- Od: 23 lis 2009, o 11:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja teraz porobiłam ukorzeniaczem z wazeliną i czekam na efekt , a możesz polecić swojego sprzedawce .
ilonos - Aktualnie nie sprzedaje, napisz zapytanie albo zaglądaj od czasu do czasu. "Keiki paste" kupiłem w grudniu a "floral paste" w styczniu.sylvia_sirena pisze:Ja teraz porobiłam ukorzeniaczem z wazeliną i czekam na efekt , a możesz polecić swojego sprzedawce .
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Dziękilucynaf pisze:Piękne masz kwitnienia, najbardziej ujęły mnie kwiaty ''Chiyomi''.Zajrzyj do mojego wątku na str.4 i przeczytaj wpis Jovanki, znajdziesz tam coś co dotyczy też Ciebie.