Dziewczyny na początek OLBRZYMI

dla was.
Agatko marzenia się spełniają, na niektóre trzeba tylko troszkę dłużej poczekać więc głowa do góry.
Beatko Twoje roślinki też są piękne i bardzo chętnie je oglądam.
CelinkoDziękuję za podkowę, szczęścia nigdy nie jest za mało.
maribatTak szczęśliwa byłam w dniu ślubu i narodzin synka. Ta malutka palemka to Areca, falek ma średnie kwiatuszki ale mnie też się bardzo podobają u wielkokwiatowego czekam aż się namyśli i ponownie zakwitnie.
Arletko też się doczekasz w końcu własnego M, trzymam za to kciuki.
Elu niestety ten bluszczyk marnie coś rośnie a raczej nie rośnie, może ruszy na wiosnę.
Elu, elciu1974roślinki rosną chociaż ostatnio część mi chorowała a hibiskus otrzymał ostatnią szansę (z powodu przędziorka musiałam go przyciąć praktycznie do gołych pędów i teraz sterczą kikuty) .
Jolu Niestety miejsca na roślinki będzie mniej ale wzięłam je pod uwagę planując wystrój i kwietnik na 11 doniczek (będą na nim hojki) już czeka. Po za tym jasny parapet 4 m w jednym pokoju i 2m w drugim. Na ścianach dodatkowo zaplanowane są półeczki. Na zdjęciu są 2 młode grudniki różowo - białe o ile dobrze pamiętam.
Basiu 
dopiero dzisiaj ale mam nadzieję, że się d\osiądziesz. Witam Cię bardzo serdecznie tak często jak tylko dasz radę.