moje początki cz. 2
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: moje początki cz. 2
Renatko żeby nowe 4 kąty były oazą radości i spokoju
na szczęscie 
- agata06
- 1000p

- Od: 17 wrz 2010, o 11:44
Ja też się dołączam do życzeń
Niech się wspaniale mieszka
Ja też liczę na to że sama w końcu też kiedyś zdobędę klucze do własnego 
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju.
ZAPRASZAM
ZAPRASZAM
- nuta23
- 1000p

- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Dziewczyny na początek OLBRZYMI
dla was.
Agatko marzenia się spełniają, na niektóre trzeba tylko troszkę dłużej poczekać więc głowa do góry.
Beatko Twoje roślinki też są piękne i bardzo chętnie je oglądam.
CelinkoDziękuję za podkowę, szczęścia nigdy nie jest za mało.
maribatTak szczęśliwa byłam w dniu ślubu i narodzin synka. Ta malutka palemka to Areca, falek ma średnie kwiatuszki ale mnie też się bardzo podobają u wielkokwiatowego czekam aż się namyśli i ponownie zakwitnie.
Arletko też się doczekasz w końcu własnego M, trzymam za to kciuki.
Elu niestety ten bluszczyk marnie coś rośnie a raczej nie rośnie, może ruszy na wiosnę.
Elu, elciu1974roślinki rosną chociaż ostatnio część mi chorowała a hibiskus otrzymał ostatnią szansę (z powodu przędziorka musiałam go przyciąć praktycznie do gołych pędów i teraz sterczą kikuty) .
Jolu Niestety miejsca na roślinki będzie mniej ale wzięłam je pod uwagę planując wystrój i kwietnik na 11 doniczek (będą na nim hojki) już czeka. Po za tym jasny parapet 4 m w jednym pokoju i 2m w drugim. Na ścianach dodatkowo zaplanowane są półeczki. Na zdjęciu są 2 młode grudniki różowo - białe o ile dobrze pamiętam.
Basiu
dopiero dzisiaj ale mam nadzieję, że się d\osiądziesz. Witam Cię bardzo serdecznie tak często jak tylko dasz radę.
Agatko marzenia się spełniają, na niektóre trzeba tylko troszkę dłużej poczekać więc głowa do góry.
Beatko Twoje roślinki też są piękne i bardzo chętnie je oglądam.
CelinkoDziękuję za podkowę, szczęścia nigdy nie jest za mało.
maribatTak szczęśliwa byłam w dniu ślubu i narodzin synka. Ta malutka palemka to Areca, falek ma średnie kwiatuszki ale mnie też się bardzo podobają u wielkokwiatowego czekam aż się namyśli i ponownie zakwitnie.
Arletko też się doczekasz w końcu własnego M, trzymam za to kciuki.
Elu niestety ten bluszczyk marnie coś rośnie a raczej nie rośnie, może ruszy na wiosnę.
Elu, elciu1974roślinki rosną chociaż ostatnio część mi chorowała a hibiskus otrzymał ostatnią szansę (z powodu przędziorka musiałam go przyciąć praktycznie do gołych pędów i teraz sterczą kikuty) .
Jolu Niestety miejsca na roślinki będzie mniej ale wzięłam je pod uwagę planując wystrój i kwietnik na 11 doniczek (będą na nim hojki) już czeka. Po za tym jasny parapet 4 m w jednym pokoju i 2m w drugim. Na ścianach dodatkowo zaplanowane są półeczki. Na zdjęciu są 2 młode grudniki różowo - białe o ile dobrze pamiętam.
Basiu
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- Michaeli
- 500p

- Od: 19 sie 2010, o 10:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pozdrawiam serdecznie!
- lampart111

- Od: 5 gru 2009, o 09:31
- Kontakt:
O drugi wątek!!!
Roślinki extra!
Roślinki extra!
Kaktusowa szklarnia nr.1 i nr.2 |
Pozdrawiam! Jasiu
Pozdrawiam! Jasiu
- hen_s

- Od: 16 paź 2010, o 15:24
Witam,
Ooo, widzę, że w szczególnym momencie tutaj trafiłem. Nie wiem co powiedzieć, jak się zachować...
Nowe mieszkanie, własne - super sprawa. Gratuluję. I życzę, żeby w nim tak wspaniale rośliny Ci rosły jak w poprzednim.
Przejrzałem co u Ciebie
jestem zauroczony. Na co nie patrzeć - tylko pochwalić wypada. Co niniejszym z przyjemnością czynię.
Będę tutaj zaglądał - warto!
Chociaż jestem zdeklarowanym hodowcą i miłośnikiem kaktusów i sukulentów to dzięki tym wszystkim których tutaj spotykam coraz bardziej ineresuję się też tym co zielone.
Pozdrawiam
Henryk
Ooo, widzę, że w szczególnym momencie tutaj trafiłem. Nie wiem co powiedzieć, jak się zachować...
Nowe mieszkanie, własne - super sprawa. Gratuluję. I życzę, żeby w nim tak wspaniale rośliny Ci rosły jak w poprzednim.
Przejrzałem co u Ciebie
Będę tutaj zaglądał - warto!
Chociaż jestem zdeklarowanym hodowcą i miłośnikiem kaktusów i sukulentów to dzięki tym wszystkim których tutaj spotykam coraz bardziej ineresuję się też tym co zielone.
Pozdrawiam
Henryk
Gratuluję 
- nuta23
- 1000p

Henryku
Serdecznie Ciebie witam w moim wątku i zapraszam jak często tylko chcesz. Widziałam Twoje skarby i muszę powiedzieć, że są piękne.
mmax
Dzisiaj przywiozłam cisusa (zdjęcie pokażę później) mam nadzieję że tym razem się z nim dogadam i go nie uśmiercę.
Za to pokażę okna w nowym mieszkanku zdjęcia robione późnym popołudniem w ciągu dnia pokoje są jasne.
mały pokój..............................................duży pokój..............................................................kuchnia

mmax
Dzisiaj przywiozłam cisusa (zdjęcie pokażę później) mam nadzieję że tym razem się z nim dogadam i go nie uśmiercę.
Za to pokażę okna w nowym mieszkanku zdjęcia robione późnym popołudniem w ciągu dnia pokoje są jasne.
mały pokój..............................................duży pokój..............................................................kuchnia

moje początki
moje początki
- hen_s

- Od: 16 paź 2010, o 15:24
Renatko - ile Ty masz teraz parapetów
Ile można na nich zmieścić różności zielonych
I piszesz, że jasne. Toć raj dla roślinek.
Super!
Ile można na nich zmieścić różności zielonych
I piszesz, że jasne. Toć raj dla roślinek.
Super!
- nuta23
- 1000p

Kuchnia ma parapet południowo-wschodni a pokoje północno-zachodnie. W kuchni planuję postawić sucholubki, w dużym fiołki i co się zmieści a w małym grudniki i zobaczymy co.
moje początki
moje początki
- KASANDRA77
- 50p

- Od: 27 paź 2010, o 18:00
cisus do odratowania ale myślę, że w Twoich rękach zmieni się w prawdziwą piękność 
- nuta23
- 1000p

Hej siostra. Wieczorkiem zajrzę mu w korzenie i przesadzę od razu do nowej ziemi. U ciebie pięknie postawił listki a dziewczyny w razie czego pomogą mi jak będę miała z nim problemy. 
moje początki
moje początki
Śliczne masz kwiatuszki
na pewno będą ładnie rosły na nowym mieszkaniu
na pewno będą ładnie rosły na nowym mieszkaniu
Renatko widnej przestrzeni to Ci nie zabraknie jak widzę; spore okna, dużo światła- rewelacyjne miejsce dla zielonasków
Przemiłe chyba uczucie urządzać tak fajną przestrzeń
Przemiłe chyba uczucie urządzać tak fajną przestrzeń
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam