JAKUCH pisze:
Edytko Veilchenka jest Twoja gdyż jest jakoś mało wyrazista za bardzo się zlewa z zielenią za płotem . Kwitnie chyba długo a wieczorem jej kwiaty się fajnie zamykają . Te kwiaty są już chyba z tydzien
Moja familokowa oaza spokoju cz.5
- EdytaB
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moja familokowa oaza spokoju cz.5
- grazka24

- Od: 19 maja 2010, o 13:21
Jadziu droga , ja tez Cie odwiedzam i podziwiam twoje piękne roslinki
.Jestem od niedawna i odczuwam jakieś przywiązanie do Was wszystkich, zakręconych pozytywnie
.Widzę , jak bardzo jestescie ogródkowo i nie tylko zaprzyjaznieni.
Wspaniałe forum.pozdrawiam
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Witaj, Jadziu
Wróciłam dzisiaj w nocy, było super!! Szkoda tylko, że tak krótko, ale odbiję sobie w sierpniu
Róże masz cudne!!!
Wróciłam dzisiaj w nocy, było super!! Szkoda tylko, że tak krótko, ale odbiję sobie w sierpniu
Róże masz cudne!!!
- Comcia

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
zawsze mi się wydawało że Virgo jest biała a twój pączek żółciutki......
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Jadziu
wpadłam z rewizytą.
Bardzo mi się u Ciebie podoba, masz piękne rabatki a róże są cudowne!
Muszę koniecznie wrócić do wcześniejszych części.
Pozdrawiam
Bardzo mi się u Ciebie podoba, masz piękne rabatki a róże są cudowne!
Muszę koniecznie wrócić do wcześniejszych części.
Pozdrawiam
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- basjak

- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadzia, roślinki od Ciebie posadziłam jeszcze wczoraj. Wyszłam z ogródka w ciemnościach. Szałwia mnie dzisiaj zaszokowała, wygląda, jakby rosła w tym miejscu od zawsze.
Dzięki za odwiedziny. Już się cieszę z przyszłotygodniowej wycieczki.
Ty pozbywasz się Veilchenblau, a ja ją zaczynam coraz bardziej lubić.

Dzięki za odwiedziny. Już się cieszę z przyszłotygodniowej wycieczki.
Ty pozbywasz się Veilchenblau, a ja ją zaczynam coraz bardziej lubić.
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Jadziu piękne masz róże, powiedz mi czy ta trzykrotna to jest takiego koloru w realu? bo ja mam biała, ciemno-niebieską, niebieska i chyba ukazała mi się taka jak Twoja ja to mówię różowa, a w ogóle to ile jest jej kolorów,
może wiesz?
może wiesz?
A gdzie kobieto wybywasz?
Jadziu ładne te tawułki ja z moją ilością miejsca pokusiłam się o 1 szt.Kolor burgund.Podobają mi sie wszystkie kolorki.To urocza roślinka.Róże piękne nn-bardzo ładna.
Jadziu ładne te tawułki ja z moją ilością miejsca pokusiłam się o 1 szt.Kolor burgund.Podobają mi sie wszystkie kolorki.To urocza roślinka.Róże piękne nn-bardzo ładna.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
WITAM WIECZOROWO
MARIOLKO ona czyli Virgo jest biała chociaż pączek ma żółto-zielony potem dopiero przechodzi w biel a środeczek ma kremowy . Jest podobna do Chopina . Obie rosną obok siebie a miała być Heimatmelodie natomiast jest Chopin .
EMPUZO miło Cię powitać w mojej oazie jak się podoba to zapraszam ponownie
MONIU miło ,że już wróciłaś . Niestety wszystko co fajne się szybko kończy więc witamy znowu na pokladzie
GRAZYNKO miło mi Cię gościć . Mój M twierdzi ,że trzeba mieć pożądnie namieszane w głowie ,żeby całymi dniami pisać i mówić o roślinach . No cóż a my tak mamy
EDYTKO już widzę Twoją radość a jeszcze jej nie masz w domu ,ale niedługo będzie prawda
BASIU ona mnie jednak nie zachwyciła a na tej siatce chcę mieć coś bardziej wyrazistego . Może w to miejsce przesadzę Constance Spry i z powrotem wróci do łask chociaz kwitnie tylko raz ,ale za to jak i ma obłędny zapach . Ja dopiero dzisiaj wszystko wsadzałam
ANIU tak ona ma taki jakby lila kolor . Nie wiem ile w sumie jest tych kolorów . Ja mam tylko ten
ANIU masz rację ta Nn wygląda trochę jak Mary Roos ,ale nie pachne . Tawułki również mi sie podobają mam jeszcze białą i ciemny bordo . Ta różowa ma wiecej słońca rano i szybciej zakwita
MARIOLKO ona czyli Virgo jest biała chociaż pączek ma żółto-zielony potem dopiero przechodzi w biel a środeczek ma kremowy . Jest podobna do Chopina . Obie rosną obok siebie a miała być Heimatmelodie natomiast jest Chopin .
EMPUZO miło Cię powitać w mojej oazie jak się podoba to zapraszam ponownie
MONIU miło ,że już wróciłaś . Niestety wszystko co fajne się szybko kończy więc witamy znowu na pokladzie
GRAZYNKO miło mi Cię gościć . Mój M twierdzi ,że trzeba mieć pożądnie namieszane w głowie ,żeby całymi dniami pisać i mówić o roślinach . No cóż a my tak mamy
EDYTKO już widzę Twoją radość a jeszcze jej nie masz w domu ,ale niedługo będzie prawda
BASIU ona mnie jednak nie zachwyciła a na tej siatce chcę mieć coś bardziej wyrazistego . Może w to miejsce przesadzę Constance Spry i z powrotem wróci do łask chociaz kwitnie tylko raz ,ale za to jak i ma obłędny zapach . Ja dopiero dzisiaj wszystko wsadzałam
ANIU tak ona ma taki jakby lila kolor . Nie wiem ile w sumie jest tych kolorów . Ja mam tylko ten
ANIU masz rację ta Nn wygląda trochę jak Mary Roos ,ale nie pachne . Tawułki również mi sie podobają mam jeszcze białą i ciemny bordo . Ta różowa ma wiecej słońca rano i szybciej zakwita
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Jadziu jeśli będziesz miała miejsce to przypomnij jak przestaną kwitnąć, w ub.roku miałam malutka kępkę w tym roku to dorodne krzaczki.
Jadziu, piękne lilie! W tym roku dostałam dwie, ale zanim je wsadziłam do ziemi to jedną oblazły ślimaki, wywróciły i w połowie zeżarły. Grrr, załamujące są te stwory, a przy obecnie zmiennej pogodzie ciężko z nimi walczyć.
Mam nadzieję, że niebawem się urwę i będę mogła Cię odwiedzić!
Mam nadzieję, że niebawem się urwę i będę mogła Cię odwiedzić!
Pozdrawiam, Basia. Miejski busz.
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Jadziu, u mnie leje i nie zanosi się na poprawę pogody... I to ma być lato???
Miłego dnia
Miłego dnia
- Hanka 1

- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Witaj Jadziu
Różowa NN ma cudny kolorek.
Czyżby u Ciebie była taka sama pogoda jak u mnie?
Różowa NN ma cudny kolorek.
Jadziu dlaczego,przecież jest śliczna.A po za tym przyszłam do Ciebie na oglądanie pięknych kwiatów a tu nie ma żadnych zdjęć.JAKUCH pisze:ona mnie jednak nie zachwyciła a na tej siatce chcę mieć coś bardziej wyraziste
- Cynthia

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Pozdrawiam słonecznie - Baśka