A z tym wschodzeniem,to nie byłabym aż taka pewna jak coś tam wkopywałam to jednego zgniłka wyjęłam

ojjjjj przepiękne żuraweczki,hosty również mam na uwadze nawet już jedną zakupiłamevastyl pisze:Marzenko chciałabyś pięknie i kolorowo ...trudny wybór wszystko zależy od tego jakiej to ma być wielkości czy duże czy wystarczą nie za wielkie . Miejsce jest ładnie przygotowane Aga72 powiedziała by "idealne miejsce na żurawki i hosty" a sa różnej wielkości chociaż żurawki są cały rok nie marzną i nie gubią liści no i maja wspaniałe kolory
a tu możesz sobie pooglądać http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=32&t=2820
No cóz miejsca będzie pod dostatkiem w samej przyczepie będzie 7 miejsc do spania,chociaż hotelu nie planuję otwieraćmarkussch01 pisze:Witaj Marzena
Widze ze stawiacie jakis kompleks kempingowyjak beda takie wygody to braknie ochoty do pracy
![]()
Szybko uwijacie sie z zagospodarowaniem ogrodu,przy takim tempie za dwa lata bedzie pokazowy.
Pozdrawiam Markus
oj wciąga ,wciaga niech to jasna anielka na nic nie mam czasu dobrze,że sama sobie jestem szefową to nikt na mnie nie krzyczy w pracywiosenka pisze:HEJ MARZENKO![]()
Działasz w swoim ogrodzie działasz -SUPER.Powiedz czy daleko masz na swoją działeczkę.Ja może pojadę w ta sobotę, ale tylko zobaczyć co słychać i i okryję moją malutką trytome . Nie spodziewałam się że forum tak wcięga
niestety Celinko teraz juz przestój nastapił,jest po prostu za mokro i zimno ,ostatnio jak byłam to szybciochem posadziłam kilka krzewów i uciekałam ile sił w nogach:) jejku to zasługuje na miano wrzosowiskatrzynastka pisze:Widzę że prace ciągle pełną parą cudne masz te wrzosowisko![]()
Szalona kobietowiosenka pisze:Cześć Marzenko![]()
Jak tam byłaś dziś na działeczce.Ja dopiero dotarłam do domu .U nas w Lublinie była bardzo ładna pogoda .
Matuchno czyli,ze nie jest ze mną aż tak najgorzejagnieszka72 pisze:Jakie zimno,jakie zimno?
Ja dziś też grzebałam tylko deszcz mnie wygonił.