Spełnione marzenia Marzenki:)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
marzenaF
1000p
1000p
Od: 24 sie 2009, o 11:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Spełnione marzenia Marzenki:)

Post »

Hm..... az się rozmarzyłam Goryczko wyobrażam sobie jak będzie za 20 lat :roll:
A z tym wschodzeniem,to nie byłabym aż taka pewna jak coś tam wkopywałam to jednego zgniłka wyjęłam :evil:
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
marzenaF
1000p
1000p

Post »

Witaj Reni widze ,że masz wszystko pod kontrolą :wink: A ja w związku z tym,że zależało mi na czasie pracę rozpoczęłam późnym sierpniem,oraz nieszczęście dopadło mojego ślubnego popsuł mu sie kręgosłup i to poważnie :( chciałam jak najwiecej zrobić sama ,zeby mi potem nie powiedzieli.....choć i tak mówili za plecami :wink: że wykonczyłam chłopa ;:224 )dlatego nie nasączałan niczym borderów :( liczyłam się z tym ,że to tylko na troszkę w planach mam zakup kamienia polnego tylko jego też będzie potrzeba sporo :? tona u mnie kosztuje 100pln a tych ton chyba będzie potrzeba kilkanaście :roll: muszę się uzboić w cierpliwość ,kiedyś bedzie tak jak chcę ,choć patrząc na poczynania forumowiczów nigdy nie jest aż tak dobrze,żeby było idealnie :;230 :;230 :;230 A żywopłociki z bukszpanu też biorę pod uwagę tym bardziej ,że mam z 6 ogromnych krzaków wiosną je będę podcinać i porobię pierwsze samodzielne sadzonki :roll:
evastyl
1000p
1000p
Od: 13 sie 2009, o 18:06

Post »

No i udało mi się Ciebie znaleźć Marzenko ale ja zawsze muszę robić wszystko od tyłu .
Czekam i czekam sobie kiedy wreszcie otworzysz swój watek , tak długo czekałam że nie zauważyłam że już jest :;230
jestem tak spostrzegawcza że nawet nie zauważyłam informacji w podpisie ;:223 ;:223 ;:223
Marzenko ładna ta Twoja działeczka ...i te iglaczki są super ...no i metraż tez niczego sobie ....i tak już zadbana działeczka ..to teraz tylko sadzić , sadzić i sadzić.
marzenaF
1000p
1000p

Post »

Lepiej późno niz wcale :wink: Ewo! Cieszę się ,że znalazłaś mnie w końcu chociaż się wcale nie zagubiłam ;:224 a działeczka faktycznie mi się podoba a najbardziej dlatego ,ze jest moja wymarzona,wysniona :tan :tan :tan Ale Ewo to nie są iglaczki to sa iglaczyskaaaaa,chociaż z drugiej strony jest jeden pozytyw ja nie lubię słońca,a konkretnie wystawiania się na nie :oops: ,a Dzięki tym iglakom będę miała cienia pod dostatkiem. A wiesz co mam do Ciebie pytanie jak to do bardziej doświadczonej koleżanki,w sprawach ogrodowych :wink: :roll: popatrz na te moje drzewiska i podpowiedz co by tu im pod nózki posadzić please ;:109 żeby było pięknie i bardziej kolorkowo:)
evastyl
1000p
1000p
Od: 13 sie 2009, o 18:06

Post »

Marzenko chciałabyś pięknie i kolorowo ...trudny wybór wszystko zależy od tego jakiej to ma być wielkości czy duże czy wystarczą nie za wielkie . Miejsce jest ładnie przygotowane Aga72 powiedziała by "idealne miejsce na żurawki i hosty" a sa różnej wielkości chociaż żurawki są cały rok nie marzną i nie gubią liści no i maja wspaniałe kolory
a tu możesz sobie pooglądać http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=32&t=2820
Awatar użytkownika
Agnieś
1000p
1000p
Od: 7 lut 2008, o 19:14

Post »

Marzenko, borówki nie musisz okrywać. Pisząc o kołderce, miałam na myśli ściółkę z igliwia. Dobrze zakwasza ziemię i dodatkowo zabezpiecza korzeń, który jest płytki.
pozdrawiam,
Agnieszka
Awatar użytkownika
markussch01
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lis 2007, o 22:40

Post »

Witaj Marzena
Widze ze stawiacie jakis kompleks kempingowy :D jak beda takie wygody to braknie ochoty do pracy :D :wink:
Szybko uwijacie sie z zagospodarowaniem ogrodu,przy takim tempie za dwa lata bedzie pokazowy.

Pozdrawiam Markus
Awatar użytkownika
wiosenka
500p
500p
Od: 11 lis 2009, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

HEJ MARZENKO ;:167

Działasz w swoim ogrodzie działasz -SUPER. ;:138 Powiedz czy daleko masz na swoją działeczkę.Ja może pojadę w ta sobotę, ale tylko zobaczyć co słychać i i okryję moją malutką trytome . Nie spodziewałam się że forum tak wcięga :;230
Pozdrawiam - wiosenka
Spełniane marzenia- wiosenka
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Widzę że prace ciągle pełną parą cudne masz te wrzosowisko :)
Obrazek
marzenaF
1000p
1000p

Post »

evastyl pisze:Marzenko chciałabyś pięknie i kolorowo ...trudny wybór wszystko zależy od tego jakiej to ma być wielkości czy duże czy wystarczą nie za wielkie . Miejsce jest ładnie przygotowane Aga72 powiedziała by "idealne miejsce na żurawki i hosty" a sa różnej wielkości chociaż żurawki są cały rok nie marzną i nie gubią liści no i maja wspaniałe kolory
a tu możesz sobie pooglądać http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=32&t=2820
ojjjjj przepiękne żuraweczki,hosty również mam na uwadze nawet już jedną zakupiłam :D pomalutku postaram się to zapełnić a mam tam na pewno koło 20 metrów do obsadzenia ;:224 na początek to dużo prawda :roll:
markussch01 pisze:Witaj Marzena
Widze ze stawiacie jakis kompleks kempingowy :D jak beda takie wygody to braknie ochoty do pracy :D :wink:
Szybko uwijacie sie z zagospodarowaniem ogrodu,przy takim tempie za dwa lata bedzie pokazowy.

Pozdrawiam Markus
No cóz miejsca będzie pod dostatkiem w samej przyczepie będzie 7 miejsc do spania,chociaż hotelu nie planuję otwierać :wink:
wiosenka pisze:HEJ MARZENKO ;:167

Działasz w swoim ogrodzie działasz -SUPER. ;:138 Powiedz czy daleko masz na swoją działeczkę.Ja może pojadę w ta sobotę, ale tylko zobaczyć co słychać i i okryję moją malutką trytome . Nie spodziewałam się że forum tak wcięga :;230
oj wciąga ,wciaga niech to jasna anielka na nic nie mam czasu dobrze,że sama sobie jestem szefową to nikt na mnie nie krzyczy w pracy ;:224 i mogę sobie pisać dowoli :tan a na działke mam całkiem blisko od pracy i domku dokładnie tą samą odległość3,8km:D
trzynastka pisze:Widzę że prace ciągle pełną parą cudne masz te wrzosowisko :)
Obrazek
niestety Celinko teraz juz przestój nastapił,jest po prostu za mokro i zimno ,ostatnio jak byłam to szybciochem posadziłam kilka krzewów i uciekałam ile sił w nogach:) jejku to zasługuje na miano wrzosowiska :roll: to tylko takie tam podobały mi się te wrzosy,to kupiłam:D
Awatar użytkownika
wiosenka
500p
500p
Od: 11 lis 2009, o 19:59

Post »

Cześć Marzenko ;:167
Jak tam byłaś dziś na działeczce :tan .Ja dopiero dotarłam do domu .U nas w Lublinie była bardzo ładna pogoda .
Pozdrawiam - wiosenka
Spełniane marzenia- wiosenka
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Wiosenko, ja dopiero teraz zaskoczyłam, że Ty jesteś z Lublina :roll: nooo, to tym bardziej Cię lubię ;:196
W Lublinie mam serdecznych przyjaciół, mieszkają na ul. Czwartaków ;:138
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
marzenaF
1000p
1000p

Post »

wiosenka pisze:Cześć Marzenko ;:167
Jak tam byłaś dziś na działeczce :tan .Ja dopiero dotarłam do domu .U nas w Lublinie była bardzo ładna pogoda .
Szalona kobieto ;:167 skad u Ciebie tyle samozaparcia,dla mnie pomimo ,że nie ma mrozów stanowczo za zimno na grzebaninkę w ziemi :oops:
Awatar użytkownika
agnieszka72
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 22 lip 2008, o 20:30

Post »

Jakie zimno,jakie zimno :shock: ?
Ja dziś też grzebałam tylko deszcz mnie wygonił :? .
marzenaF
1000p
1000p

Post »

agnieszka72 pisze:Jakie zimno,jakie zimno :shock: ?
Ja dziś też grzebałam tylko deszcz mnie wygonił :? .
Matuchno czyli,ze nie jest ze mną aż tak najgorzej :;230 :;230 zachowałam resztki zdrowego rozsądku ;:113 nie no kobiety WY JESTEŚCIE TYTANAMI PRACY a ja pochodzę z gatunku lenius pospolitus ;:224
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”