A z tym wschodzeniem,to nie byłabym aż taka pewna jak coś tam wkopywałam to jednego zgniłka wyjęłam
Spełnione marzenia Marzenki:)
-
marzenaF
- 1000p

- Od: 24 sie 2009, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Spełnione marzenia Marzenki:)
Hm..... az się rozmarzyłam Goryczko wyobrażam sobie jak będzie za 20 lat
A z tym wschodzeniem,to nie byłabym aż taka pewna jak coś tam wkopywałam to jednego zgniłka wyjęłam
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
-
marzenaF
- 1000p

Witaj Reni widze ,że masz wszystko pod kontrolą
A ja w związku z tym,że zależało mi na czasie pracę rozpoczęłam późnym sierpniem,oraz nieszczęście dopadło mojego ślubnego popsuł mu sie kręgosłup i to poważnie
chciałam jak najwiecej zrobić sama ,zeby mi potem nie powiedzieli.....choć i tak mówili za plecami
że wykonczyłam chłopa
)dlatego nie nasączałan niczym borderów
liczyłam się z tym ,że to tylko na troszkę w planach mam zakup kamienia polnego tylko jego też będzie potrzeba sporo
tona u mnie kosztuje 100pln a tych ton chyba będzie potrzeba kilkanaście
muszę się uzboić w cierpliwość ,kiedyś bedzie tak jak chcę ,choć patrząc na poczynania forumowiczów nigdy nie jest aż tak dobrze,żeby było idealnie
A żywopłociki z bukszpanu też biorę pod uwagę tym bardziej ,że mam z 6 ogromnych krzaków wiosną je będę podcinać i porobię pierwsze samodzielne sadzonki 
-
evastyl
- 1000p

- Od: 13 sie 2009, o 18:06
No i udało mi się Ciebie znaleźć Marzenko ale ja zawsze muszę robić wszystko od tyłu .
Czekam i czekam sobie kiedy wreszcie otworzysz swój watek , tak długo czekałam że nie zauważyłam że już jest
jestem tak spostrzegawcza że nawet nie zauważyłam informacji w podpisie
Marzenko ładna ta Twoja działeczka ...i te iglaczki są super ...no i metraż tez niczego sobie ....i tak już zadbana działeczka ..to teraz tylko sadzić , sadzić i sadzić.
Czekam i czekam sobie kiedy wreszcie otworzysz swój watek , tak długo czekałam że nie zauważyłam że już jest
jestem tak spostrzegawcza że nawet nie zauważyłam informacji w podpisie
Marzenko ładna ta Twoja działeczka ...i te iglaczki są super ...no i metraż tez niczego sobie ....i tak już zadbana działeczka ..to teraz tylko sadzić , sadzić i sadzić.
-
marzenaF
- 1000p

Lepiej późno niz wcale
Ewo! Cieszę się ,że znalazłaś mnie w końcu chociaż się wcale nie zagubiłam
a działeczka faktycznie mi się podoba a najbardziej dlatego ,ze jest moja wymarzona,wysniona
Ale Ewo to nie są iglaczki to sa iglaczyskaaaaa,chociaż z drugiej strony jest jeden pozytyw ja nie lubię słońca,a konkretnie wystawiania się na nie
,a Dzięki tym iglakom będę miała cienia pod dostatkiem. A wiesz co mam do Ciebie pytanie jak to do bardziej doświadczonej koleżanki,w sprawach ogrodowych
popatrz na te moje drzewiska i podpowiedz co by tu im pod nózki posadzić please
żeby było pięknie i bardziej kolorkowo:)
-
evastyl
- 1000p

- Od: 13 sie 2009, o 18:06
Marzenko chciałabyś pięknie i kolorowo ...trudny wybór wszystko zależy od tego jakiej to ma być wielkości czy duże czy wystarczą nie za wielkie . Miejsce jest ładnie przygotowane Aga72 powiedziała by "idealne miejsce na żurawki i hosty" a sa różnej wielkości chociaż żurawki są cały rok nie marzną i nie gubią liści no i maja wspaniałe kolory
a tu możesz sobie pooglądać http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=32&t=2820
a tu możesz sobie pooglądać http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=32&t=2820
Marzenko, borówki nie musisz okrywać. Pisząc o kołderce, miałam na myśli ściółkę z igliwia. Dobrze zakwasza ziemię i dodatkowo zabezpiecza korzeń, który jest płytki.
pozdrawiam,
Agnieszka
pozdrawiam,
Agnieszka
- markussch01
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lis 2007, o 22:40
Witaj Marzena
Widze ze stawiacie jakis kompleks kempingowy
jak beda takie wygody to braknie ochoty do pracy

Szybko uwijacie sie z zagospodarowaniem ogrodu,przy takim tempie za dwa lata bedzie pokazowy.
Pozdrawiam Markus
Widze ze stawiacie jakis kompleks kempingowy
Szybko uwijacie sie z zagospodarowaniem ogrodu,przy takim tempie za dwa lata bedzie pokazowy.
Pozdrawiam Markus
HEJ MARZENKO
Działasz w swoim ogrodzie działasz -SUPER.
Powiedz czy daleko masz na swoją działeczkę.Ja może pojadę w ta sobotę, ale tylko zobaczyć co słychać i i okryję moją malutką trytome . Nie spodziewałam się że forum tak wcięga 
Działasz w swoim ogrodzie działasz -SUPER.
Pozdrawiam - wiosenka
Spełniane marzenia- wiosenka
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Widzę że prace ciągle pełną parą cudne masz te wrzosowisko

-
marzenaF
- 1000p

ojjjjj przepiękne żuraweczki,hosty również mam na uwadze nawet już jedną zakupiłamevastyl pisze:Marzenko chciałabyś pięknie i kolorowo ...trudny wybór wszystko zależy od tego jakiej to ma być wielkości czy duże czy wystarczą nie za wielkie . Miejsce jest ładnie przygotowane Aga72 powiedziała by "idealne miejsce na żurawki i hosty" a sa różnej wielkości chociaż żurawki są cały rok nie marzną i nie gubią liści no i maja wspaniałe kolory
No cóz miejsca będzie pod dostatkiem w samej przyczepie będzie 7 miejsc do spania,chociaż hotelu nie planuję otwieraćmarkussch01 pisze:Witaj Marzena
Widze ze stawiacie jakis kompleks kempingowyjak beda takie wygody to braknie ochoty do pracy
![]()
Pozdrawiam Markus
oj wciąga ,wciaga niech to jasna anielka na nic nie mam czasu dobrze,że sama sobie jestem szefową to nikt na mnie nie krzyczy w pracywiosenka pisze:HEJ MARZENKO![]()
Działasz w swoim ogrodzie działasz -SUPER.Powiedz czy daleko masz na swoją działeczkę.Ja może pojadę w ta sobotę, ale tylko zobaczyć co słychać i i okryję moją malutką trytome . Nie spodziewałam się że forum tak wcięga
niestety Celinko teraz juz przestój nastapił,jest po prostu za mokro i zimno ,ostatnio jak byłam to szybciochem posadziłam kilka krzewów i uciekałam ile sił w nogach:) jejku to zasługuje na miano wrzosowiskatrzynastka pisze:Widzę że prace ciągle pełną parą cudne masz te wrzosowisko![]()
Cześć Marzenko
Jak tam byłaś dziś na działeczce
.Ja dopiero dotarłam do domu .U nas w Lublinie była bardzo ładna pogoda .
Jak tam byłaś dziś na działeczce
Pozdrawiam - wiosenka
- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Wiosenko, ja dopiero teraz zaskoczyłam, że Ty jesteś z Lublina
nooo, to tym bardziej Cię lubię
W Lublinie mam serdecznych przyjaciół, mieszkają na ul. Czwartaków
W Lublinie mam serdecznych przyjaciół, mieszkają na ul. Czwartaków
-
marzenaF
- 1000p

Szalona kobietowiosenka pisze:Cześć Marzenko![]()
Jak tam byłaś dziś na działeczce.Ja dopiero dotarłam do domu .U nas w Lublinie była bardzo ładna pogoda .
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jakie zimno,jakie zimno
?
Ja dziś też grzebałam tylko deszcz mnie wygonił
.
Ja dziś też grzebałam tylko deszcz mnie wygonił
-
marzenaF
- 1000p

Matuchno czyli,ze nie jest ze mną aż tak najgorzejagnieszka72 pisze:Jakie zimno,jakie zimno?
Ja dziś też grzebałam tylko deszcz mnie wygonił.