Kwiaty Dawida - [OGR]

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
dawidbanan
---
Od: 29 cze 2009, o 13:22
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gabriela pisze:No, no... taki młody człowiek i już zapalony ogrodnik.
Początek masz już za sobą i to całkiem niezły.
Zdjęcia są bardzo ładne, sam je robisz ?
Gabrielo dziękuje za miłe słowa...Zdjęcia robię sam bo nikt mi nie pomaga bo nie znam nikogo co tak bardzo się fotografią interesuje :? Pozdrawiam Cię Serdecznie :D
Jacek P.... pisze:Witaj Dawid! Dziękuję za odwiedziny u mnie :)
Widzę, że masz pasję do kwiatów i do robienia zdjęć. Obydwie pasje przekładają się na jakość i ciekawy efekt końcowy. I dodatkowo potrafisz sie cieszyć maleńkimi sukcesami - nowym listkiem, kwiatkiem maciejki. Fajnie, że umiesz dostrzec piękno rzeczy małych i utrwalić je jeszcze na fotografiach. Zdjęcia motyli - bajka :shock:
Tak trzymaj :!:
Jacku dziękuje za tyle miłych słów...Bardzo się cieszę z tego że wyszedł nowy listek oraz że zakwitł kwiat,to dla mnie osiągnięcie i to nawet duże bo cieszę się że roślinom u mnie pasuje w ogrodzie, i odwdzięczają się wzrostem i pięknem...Fotografia to moja miłość tak samo jak ogród... :D Pozdrawiam Cię Serdecznie :D
e-genia pisze:Witaj Dawid przyszłam z rewizytą .
W ogrodzie jeszcze wiele do zrobienia ,ale jak powiedziała KaRo
nie od razu Kraków zbudowano .
Widać u Ciebie pasę i miłość do roślin kiedyś Twój ogród będzie ładniejszy niż mój .
A ja zbieram moje roślinki 25 lat Ty to osiągniesz w dużo szybszym czasie .
Genia
Gieniu dziękuje za miłe słowa...Mam nadzieję że szybko uzbieram dużo nowych roślin...I nie mogę doczekać się kiedy mój ogród będzie piękniejszy :) Pozdrawiam Cię Serdecznie :D
Aśka68 pisze:Dawidzie znowu zaglądam do Ciebie, by popodziwiać Twoje rośliny, zaangażowanie i technikę robienia zdjęć.
Naprawdę super, chciałabym umieć robić tak zdjęcia, wtedy i rośliny wydawałyby się ładniejsze.
Pozdrawiam cieplutko
Asiu dziękuje za miłe słowa...Na pewno niedługo będą Ci się udawać piękne zdjęcia, choć już teraz są ładne :) Pozdrawiam Cię Serdecznie :D

Bardzo się cieszę że tak bardzo podoba wam się mój ogród,rośliny,a także zdjęcia :D Jak wrócę od babci(czyli o 17.00) to dodam kilka nowych zdjęć :wink:
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38

Post »

Witaj Dawidzie :D
Wpadłam do Ciebie z rewizytą i oniemiałam z wrażenia :shock:

Śliczny ogródek stworzony przez tak młodego człowieka!! :shock:
Toż to szok!! ;:111

Zazdroszczę Twojej mamie, że ma takiego syna :wink: Mój syn jest w Twoim wieku i na siłę muszę go ciągnąć, żeby pojechał ze mną na działkę :roll: a już o sadzeniu kwiatków przez niego nie mam co marzyć ... :lol:

Dawid! Jesteś WIELKI!! :D :D

Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę wytrwałości w tym co robisz!! :D
dawidbanan
---

Post »

aanula pisze:Witaj Dawidzie :D
Wpadłam do Ciebie z rewizytą i oniemiałam z wrażenia :shock:

Śliczny ogródek stworzony przez tak młodego człowieka!! :shock:
Toż to szok!! ;:111

Zazdroszczę Twojej mamie, że ma takiego syna :wink: Mój syn jest w Twoim wieku i na siłę muszę go ciągnąć, żeby pojechał ze mną na działkę :roll: a już o sadzeniu kwiatków przez niego nie mam co marzyć ... :lol:

Dawid! Jesteś WIELKI!! :D :D

Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę wytrwałości w tym co robisz!! :D
aanula dziękuje za tyle miłych słów...Pozdrawiam Cię Serdecznie :D

A teraz kilka zdjęć kwiatów:
Celozja(nowa roślinka kupiona wczoraj,do zdjęcia dałem ją do domu na parapet do słońca żeby ładniej wyszła na zdjęciu,a teraz jest na dworze):
Obrazek

Koleus Blumego(teraz rośnie w ziemi w ogrodzie,mam jego 2 duże krzaczki(takie jak na zdjęciu,już trochę większe) i kilka szczepek):
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jak byłem u babci to pięknie zakwitł jej mieczyk na żółto,zobaczcie sami:
Mieczyk:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

A teraz kilka zdjęć nie związanych z ogrodem...Ostatnio z mamą pojechaliśmy nad wodę i zrobiłem kilka zdjęć...Zobaczcie sami:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
dawidbanan
---

Post »

A i bym zapomniał :roll: Zapomniałem dodać zdjęcie małych ptaszków...Bo niedaleko mojego domu naokoło wysokości 150cm odszedł kawałek kory i tam była taka szpara nieduża i tam jakiś ptaszek zrobił gniazdo, zobaczcie sami:
Obrazek
Awatar użytkownika
hanka55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sty 2008, o 15:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Raju, u nas +34 C w słońcu, a Ty pokazujesz rajską wodę.
I na dodatek żagle, dające ikarejskie skrzydła. :lol:
Piękne foty, wspaniały krajobraz, Dawidku :P
dawidbanan
---

Post »

hanka55 pisze:Raju, u nas +34 C w słońcu, a Ty pokazujesz rajską wodę.
I na dodatek żagle, dające ikarejskie skrzydła. :lol:
Piękne foty, wspaniały krajobraz, Dawidku :P
hanka55 dziękuje za miłe słowa :D
Ta "rajska woda" znajduje się 10 km od mojej miejscowości :P Zaraz poproszę mamę to może dzisiaj tam pojedziemy to zrobię kilka fotek...
Awatar użytkownika
Aza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 18:33
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jak to dobrze nie ma tam moich psów ani kotów bo już by było po ptaszkach
dawidbanan
---

Post »

Nie najadły by się nimi pieski, ale kotek może tak jakby przyszedł sam :P
x-d-a

Post »

Dawidzie, piękna fotka ptaszków, a widoczki jeziorka - to totalne orzeżwienie w taki upalny dzień jak dzisiaj.
Z przyjemnością odwiedzam Twoja stronkę - tak u Ciebie ładnie i kolorowo :lol:
dawidbanan
---

Post »

dala pisze:Dawidzie, piękna fotka ptaszków, a widoczki jeziorka - to totalne orzeżwienie w taki upalny dzień jak dzisiaj.
Z przyjemnością odwiedzam Twoja stronkę - tak u Ciebie ładnie i kolorowo :lol:
dala dziękuje za miłe słowa :D Pozdrawiam Cię Serdecznie
Awatar użytkownika
Waleria
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2007, o 11:36
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witam Cię młody ogrodniku!
Pooglądałam Twoje wspaniałe zdjęcia, zauważyłam też Twoją prośbę o kwiatki. Nie wiem, czy zauważyłeś, ja w tym roku wzięłam się za wysprzedawanie moich kwiatków. Za dużo roboty przy nich, a żartuję, że na kwiatkach zarobię na wycieczkę po Nilu, co jest moim wielkim marzeniem. No i zakładam,że jeśli spełnię chociaż cząstkę Twoich marzeń, to i moje marzenie też się spełni. Zobacz, co mi jeszcze zostało z tych sprzedawanych,śledź też moje dalsze wystawianie, całkiem niedpłatnie prześlę Tobie te, których nie masz, a chciałbyś mieć, bo ja na mojej działce chcę mieć drzewa owocowe i trawnik. Pozdrawiam, Waleria.
Waleria
Awatar użytkownika
mag
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2008, o 09:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dawid, i znowu fotograficzna uczta. Super :!: A Koleus niebywały, jeszcze takiego nie widziałam :shock:
Pozdrawiam cieplutko. Magda
Spis treści.Wizytówka.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p
Od: 15 kwie 2009, o 17:53

Post »

Dawid śliczne foteczki :roll: Kwiatki,ptaszki,jeziorko :D pięknie :!:
ps.orzeszki dziś wysłane :wink:
dawidbanan
---

Post »

Waleria pisze:Witam Cię młody ogrodniku!
Pooglądałam Twoje wspaniałe zdjęcia, zauważyłam też Twoją prośbę o kwiatki. Nie wiem, czy zauważyłeś, ja w tym roku wzięłam się za wysprzedawanie moich kwiatków. Za dużo roboty przy nich, a żartuję, że na kwiatkach zarobię na wycieczkę po Nilu, co jest moim wielkim marzeniem. No i zakładam,że jeśli spełnię chociaż cząstkę Twoich marzeń, to i moje marzenie też się spełni. Zobacz, co mi jeszcze zostało z tych sprzedawanych,śledź też moje dalsze wystawianie, całkiem nieodpłatnie prześlę Tobie te, których nie masz, a chciałbyś mieć, bo ja na mojej działce chcę mieć drzewa owocowe i trawnik. Pozdrawiam, Waleria.
Walerio dziękuje za miłe słowa...Będe śledził jakie kwiaty sprzedajesz...A gdzie mogę zobaczyć jakie kwiaty sprzedajesz :?: Pozdrawia Cię Serdecznie :D
mag pisze:Dawid, i znowu fotograficzna uczta. Super :!: A Koleus niebywały, jeszcze takiego nie widziałam :shock:
mag mi też podobają się koleusy...Cały czas sadze ich szczepki :D Pozdrawia Cię Serdecznie :D
Ania.1 pisze:Dawid śliczne foteczki :roll: Kwiatki,ptaszki,jeziorko :D pięknie :!:
ps.orzeszki dziś wysłane :wink:
Aniu cieszę się że podobają Ci się moje zdjęcia :D Dziękuje za orzeszki :D Pozdrawia Cię Serdecznie :D
Awatar użytkownika
gagawi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2007, o 21:57

Post »

Witaj Dawidku,

Widzę, że nie tylko jesteś ogrodnikiem, ale i świetnym fotografem :) Motyle pięknie uchwyciłeś , ja również z wielką przyjemnością fotografuję przyrodę.

Pokazuj swoje roślinki i ogródek, będzie mi miło oglądać.
Grażyna W
Mój ogródek
regulamin
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”