Gabrielo dziękuje za miłe słowa...Zdjęcia robię sam bo nikt mi nie pomaga bo nie znam nikogo co tak bardzo się fotografią interesujeGabriela pisze:No, no... taki młody człowiek i już zapalony ogrodnik.
Początek masz już za sobą i to całkiem niezły.
Zdjęcia są bardzo ładne, sam je robisz ?

Jacku dziękuje za tyle miłych słów...Bardzo się cieszę z tego że wyszedł nowy listek oraz że zakwitł kwiat,to dla mnie osiągnięcie i to nawet duże bo cieszę się że roślinom u mnie pasuje w ogrodzie, i odwdzięczają się wzrostem i pięknem...Fotografia to moja miłość tak samo jak ogród...Jacek P.... pisze:Witaj Dawid! Dziękuję za odwiedziny u mnie![]()
Widzę, że masz pasję do kwiatów i do robienia zdjęć. Obydwie pasje przekładają się na jakość i ciekawy efekt końcowy. I dodatkowo potrafisz sie cieszyć maleńkimi sukcesami - nowym listkiem, kwiatkiem maciejki. Fajnie, że umiesz dostrzec piękno rzeczy małych i utrwalić je jeszcze na fotografiach. Zdjęcia motyli - bajka![]()
Tak trzymaj

Gieniu dziękuje za miłe słowa...Mam nadzieję że szybko uzbieram dużo nowych roślin...I nie mogę doczekać się kiedy mój ogród będzie piękniejszye-genia pisze:Witaj Dawid przyszłam z rewizytą .
W ogrodzie jeszcze wiele do zrobienia ,ale jak powiedziała KaRo
nie od razu Kraków zbudowano .
Widać u Ciebie pasę i miłość do roślin kiedyś Twój ogród będzie ładniejszy niż mój .
A ja zbieram moje roślinki 25 lat Ty to osiągniesz w dużo szybszym czasie .
Genia

Asiu dziękuje za miłe słowa...Na pewno niedługo będą Ci się udawać piękne zdjęcia, choć już teraz są ładneAśka68 pisze:Dawidzie znowu zaglądam do Ciebie, by popodziwiać Twoje rośliny, zaangażowanie i technikę robienia zdjęć.
Naprawdę super, chciałabym umieć robić tak zdjęcia, wtedy i rośliny wydawałyby się ładniejsze.
Pozdrawiam cieplutko

Bardzo się cieszę że tak bardzo podoba wam się mój ogród,rośliny,a także zdjęcia