Dziewczyny doktorek wytrzymały nawet na deszcze nic mu nie ma i pięknie wyglada z kroplami .Byłam dzisiaj u brata na ogródku z mamą i niedawno wróciliśmy do domu .U niego dopiero 1 róża kwitnie ,ale za to jak tyle pąków i kwiatów .Wydaje mi się ,że to Mary Rose bo mówił ,ze to różowa angielka ,ale dopiero jutro wstawię fotki
DANUSIU u nas też ciągle pada z przerwami czasem słabiej .U mnie piwonie na razie utrzymują sie w całości .Jutro coś pościnam na Boże Ciało mam nadzieję ,ze jeszcze coś zostanie do jutra na łodyzkach
HENIU ,ale jak Twoje zakwitną to będzie bajka .Nawet ta ,którą myślę ,że bedzie Duetem też ma ładne pąki .Ciekawe jakim kolorem zakwitnie ,bo w pąku jest czerwono kremowa .Sipowy Jamain jeszcze nie kwitnie, ten kwitnący jest kupiony na All jesienia Teraz czekam z niecierpliwościa na kwiaty Eyes for You i innych pięknotek
AGUŚ dla Ciebie kwiaty tej ,którą Ci wysłałam takie powinny być .Widzisz one są muśnięte różem to nie czysta biel. Nie przesadzaj ,bo jak moje przestana Twoje dopiero zaczna

MAJKA byłam dzisiaj niedaleko Ciebie u mojego brata .Szkoda ,ze cały czas padało,bo wpadłabym na chwilkę powąchać te królewny .Moja Shropshire jednak ładnie sie prezentuje a była kupiona w ubiegłe lato ,ale w doniczce
.

ANIU no przecież posadzone na końskim jedzonku przez to tak pędzą

.No to dla Ciebie taka różyczka w tym roku bardzo wyniszczona przez zimę

GRAŻYNKO Doktorkowi nawet deszcze nic nie zrobiły pięknie mu w kroplach a to inna piekność dostałam ja od Basi to miniaturka

IZULKO to znaczy ,że niedługo sie zobaczymy jak zakwitnie Schwarze Madonna może i w tym czasie będzie miała kwiaty Eskimoska .Z Ostropestu sie już cieszę i na pewno będzie ozdobą tak samo jak len trwały. Jeszcze kwitnaca Maigold

TOSIA moja Klasztorna też stoi w miejscu już jej zrobiłam dużo miejsca ,żeby miała czym oddychać a ona dalej stoi jak zaklęta .Masz Ty pecha z tymi złodziejami

Na razie nie mam za duzo czasu wiesz sama jak to jest .No to dla Ciebie

no i cosik na ząb