A co to na fot.6

Na ostatniej to żylistek

po tym co zobaczyłam w Twoim ogrodzie, mur jest powalający, pasuje bardzo do otoczenia, wszystko dobrane perfekcyjnie.
  po tym co zobaczyłam w Twoim ogrodzie, mur jest powalający, pasuje bardzo do otoczenia, wszystko dobrane perfekcyjnie.   

Na ostatniej żylistek Strowberry Fields.
 Na ostatniej żylistek Strowberry Fields. 

zaś Fortegilla zimuje drugi raz u mnie. W ubiegłym roku miała kopczyk i kaptur. Teraz tylko okopcowana została.
 zaś Fortegilla zimuje drugi raz u mnie. W ubiegłym roku miała kopczyk i kaptur. Teraz tylko okopcowana została. Ciekawa jestem teraz /znaczy w sezonie wegetacyjnym
 Ciekawa jestem teraz /znaczy w sezonie wegetacyjnym  / widoku z Twojego okna. Bardzo już tęskniłam za Twoimi fotkami
 / widoku z Twojego okna. Bardzo już tęskniłam za Twoimi fotkami  
  Pracy bardo dużo już wykonanej, jeszcze wiele przed nami ... różany zakątek mam nadzieję w kolejnym sezonie nieco zreformować i grilowo-ogniskowy /dzięki natchnieniu Agusi/ też się zmieni ... murkowe nawiazania pokażą się w głębi ogrodu
 Pracy bardo dużo już wykonanej, jeszcze wiele przed nami ... różany zakątek mam nadzieję w kolejnym sezonie nieco zreformować i grilowo-ogniskowy /dzięki natchnieniu Agusi/ też się zmieni ... murkowe nawiazania pokażą się w głębi ogrodu  Rezerwa kamienna już przygotowana.
 Rezerwa kamienna już przygotowana. Pewniakiem jest sosna koreańska, mam już nawet miejsce dla niej.
 Pewniakiem jest sosna koreańska, mam już nawet miejsce dla niej. Bardzo ciekawie rozpoczęłaś swój wątek i bardzo dobrze, że zdecydowałaś się pokazać swoje zakątki.
 Bardzo ciekawie rozpoczęłaś swój wątek i bardzo dobrze, że zdecydowałaś się pokazać swoje zakątki.  Te piękne roślinki warte są uwagi. Polecam się, po kawałeczku wczesną wiosną mogę podesłać.
 Te piękne roślinki warte są uwagi. Polecam się, po kawałeczku wczesną wiosną mogę podesłać.