obejrzałam ogród i bardzo mi się podobają zwłaszcza jego wiosenne odsłony... kociambry wymiziaj
Ogród róży
Re: Ogród róży
witaj
obejrzałam ogród i bardzo mi się podobają zwłaszcza jego wiosenne odsłony... kociambry wymiziaj
- ilona2715
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Trzymaj się Justynko i bądź dobrej myśli na pewno wszystko będzie dobrze, szpitali to chyba nikt nie lubi, a już miesięczny pobyt to masakra, dobrze, że ma kto Cie wspierać, rodzinka fantastyczna. Pomyśl o wiośnie i o tym, że jak już nadejdą te wymarzone ciepłe dni i wszystko zacznie w oczch rosnąć już dawno będzie po wszystkim, że będzie to tylko wspomnieniem. Trzymam kciuki 
- roza333

- Od: 4 maja 2010, o 11:30
Aguniada dziękuję za odwiedziny i cieszę się że Ci się podoba ,sami wszystko robiliśmy od podstaw rosły u mnie tylko pokrzywy i złoty deszcz,jestem z mojego ogrodu dumna.
Ilona2715 masz racje ja już myślę o wiośnie i mam sporo planów kupić sobie duże oczko i trochę pozmieniać ,jakieś nowe nabytki też by się przydały zobaczę co z tego wyjdzie bardzo lubię wiosnę to najpiękniejsza pora roku wszystko budzi się do życia.Mąż się cieszy z mojego nastawienia bo ogród to moja pasja ja go uwielbiam od wiosny do jesieni tylko kopie i przesadzam ,zrobił mi mąż z synem leżak drewniany aleja to na nim nie mam kiedy poleniuchować bo ciągle mnie gna do kopania.Aleto chyba wszyscy forumowicze tak mają

Ilona2715 masz racje ja już myślę o wiośnie i mam sporo planów kupić sobie duże oczko i trochę pozmieniać ,jakieś nowe nabytki też by się przydały zobaczę co z tego wyjdzie bardzo lubię wiosnę to najpiękniejsza pora roku wszystko budzi się do życia.Mąż się cieszy z mojego nastawienia bo ogród to moja pasja ja go uwielbiam od wiosny do jesieni tylko kopie i przesadzam ,zrobił mi mąż z synem leżak drewniany aleja to na nim nie mam kiedy poleniuchować bo ciągle mnie gna do kopania.Aleto chyba wszyscy forumowicze tak mają
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- marzanka

- Od: 21 lut 2010, o 22:01
Wpadam zrewizytą ,zostawiam po sobie ślad i teraz mogę obejrzeć ogrodeczek.Będę chodziła ostrożnie leciutko jak motylek roślinek nie uszkodzę najwyżej coś wyniosę do swego ogrodka 
- roza333

Marzanka dziękuje za odwiedziny jak Ci się coś spodoba to ja się chętnie podzielę. 
- maniusika

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
W nowym roku dużo zdrowia dla całej rodziny aby cię wspomagali przy operacji , Tez leżałam w szpitalu aż 40 dni i myślałam że już nie wyjdę z niego ale wszystko dobrze się skończyło i ty bądź dobrej myśli bo dobre nastawienie to 50% wyzdrowienia a my będziemy trzymać kciuki za ciebie ..
U mnie tez sporo kwiatów cebulowych wychodzi z ziemi a bratki też mają kwiatki , liście róż jeszcze nie opadły a ogród teraz dekorują iglaki ..
U mnie tez sporo kwiatów cebulowych wychodzi z ziemi a bratki też mają kwiatki , liście róż jeszcze nie opadły a ogród teraz dekorują iglaki ..
Życie płata nam różne figle - trzymaj się dzielnie będzie dobrze
Masz fajny ogród , wypatrzyłam parę ciekawych aranżacji i śliczne kwiatki
Masz fajny ogród , wypatrzyłam parę ciekawych aranżacji i śliczne kwiatki
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Justynko
bratki u Ciebie kwitną a u mnie byłam wczoraj w ogródku... wychodzą hiacynty ...
..no i zobaczyłam co wyprawiają krety kopiec na kopcu na mojej skarpie najgorzej że nie mogę tam
się udać z powodu że jeszcze chodzę o kulach a to trwa już 6m po operacyjnym składaniu mojej nogi...
ale cieszę się że mogłam już sobie pochodzić..sadzę że i Ty w miarę szybko wrócisz do normy...
i będziesz cieszyła się każdą roślinką...ja też byłam miesiąc w szpitalu e tam nie jest tak zle odpoczniesz sobie
np.od garów...
trzymaj się 
..no i zobaczyłam co wyprawiają krety kopiec na kopcu na mojej skarpie najgorzej że nie mogę tam
się udać z powodu że jeszcze chodzę o kulach a to trwa już 6m po operacyjnym składaniu mojej nogi...
ale cieszę się że mogłam już sobie pochodzić..sadzę że i Ty w miarę szybko wrócisz do normy...
i będziesz cieszyła się każdą roślinką...ja też byłam miesiąc w szpitalu e tam nie jest tak zle odpoczniesz sobie
np.od garów...
- misiaczekm

- Od: 31 paź 2009, o 19:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj Justynko!! Trzymamy kciuki! Będzie dobrze!! Wracaj szybciutko do zdrowia!!roza333 pisze:Witajcie po długiej przerwie ...
Justynko
Zrobiłam sobie spacerek po Twoim ogródeczku miło było zobaczyć Ciebie i pociechy , miło spędziłam czas
Zasmuciła mnie wiadomość o Twojej chorobie
będę trzymała kciuki by wszystko się powiodło , masz dzieciaczki więc nie myśl że mogło by być inaczej 
Zrobiłam sobie spacerek po Twoim ogródeczku miło było zobaczyć Ciebie i pociechy , miło spędziłam czas
Zasmuciła mnie wiadomość o Twojej chorobie
- slila1

- Od: 18 maja 2009, o 19:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Justynko również życzę dużo, dużo zdrowia, bo wiosna tuż, tuż.
- roza333

Misia masz racę będzie dobrze ja teraz dużo odpoczywam pracuje rodzinka , ja jestem dzielna dziewczyna rehabilitantki mnie chwaliły bo moje nóżki szybko wróciły do formy i ręka też już jest coraz lepsza.Życzę Ci powrotu do zdrowia i bardzo cieszę się na wiosnę i mój synek ma komunię i najbardziej lubię wiosnę.
slila1 ,tija ,misiaczekm,Beata T,uję za życzenia zdrówka będzie dobrze .
slila1 ,tija ,misiaczekm,Beata T,uję za życzenia zdrówka będzie dobrze .
- Tosia1

- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
-
majorowa
- 500p

- Od: 7 cze 2011, o 09:56
Zajrzałam ponownie do ciebie i takie złe wiadomości
Czy operacja jest konieczna ? Co prawda u mnie to padło tylko na nogi i już jestem po operacji a raczej po zabiegu jak to raczą pisać w papierach . Wiem jedno dobra rehabilitacja i to nie jedna jest lepsza . Ból odczuwam całodobowo , co prawda nie zwracam już na to uwagi no chyba tylko kiedy muszę coś zaaplikować
Praca w wymarzonym ogrodzie nie jest prosta i zakazana . Dopiero po sześciu latach jestem w stanie ogarnąć dom sama i tylko ogarnąć . Zastanów się i szukaj dobrej nawet prywatnej rehabilitacji
A nie napisałam że operacja się udała
A nie napisałam że operacja się udała
- roza333

majorowa ta operacja jest konieczna ratuje mi życie guz jest dość spory nie mam na co czekać ,a mam zapisane że czeka mnie badanie całego kręgosłupa przed zabiegiem ,a potem rehabilitacja też mnie czeka w szpitalu też ćwiczyłam i dlatego chodzę w miarę sprawnie w domu też ćwiczę cały czas ,ręka wraca do sprawności ale walczyć muszę,pozdrawiam.