Ogród róży

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród róży

Post »

witaj :wit
obejrzałam ogród i bardzo mi się podobają zwłaszcza jego wiosenne odsłony... kociambry wymiziaj :)
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Trzymaj się Justynko i bądź dobrej myśli na pewno wszystko będzie dobrze, szpitali to chyba nikt nie lubi, a już miesięczny pobyt to masakra, dobrze, że ma kto Cie wspierać, rodzinka fantastyczna. Pomyśl o wiośnie i o tym, że jak już nadejdą te wymarzone ciepłe dni i wszystko zacznie w oczch rosnąć już dawno będzie po wszystkim, że będzie to tylko wspomnieniem. Trzymam kciuki ;:196
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 11:30

Post »

Aguniada dziękuję za odwiedziny i cieszę się że Ci się podoba ,sami wszystko robiliśmy od podstaw rosły u mnie tylko pokrzywy i złoty deszcz,jestem z mojego ogrodu dumna.

Ilona2715 masz racje ja już myślę o wiośnie i mam sporo planów kupić sobie duże oczko i trochę pozmieniać ,jakieś nowe nabytki też by się przydały zobaczę co z tego wyjdzie bardzo lubię wiosnę to najpiękniejsza pora roku wszystko budzi się do życia.Mąż się cieszy z mojego nastawienia bo ogród to moja pasja ja go uwielbiam od wiosny do jesieni tylko kopie i przesadzam ,zrobił mi mąż z synem leżak drewniany aleja to na nim nie mam kiedy poleniuchować bo ciągle mnie gna do kopania.Aleto chyba wszyscy forumowicze tak mają :wink:

:wit
Awatar użytkownika
marzanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lut 2010, o 22:01

Post »

Wpadam zrewizytą ,zostawiam po sobie ślad i teraz mogę obejrzeć ogrodeczek.Będę chodziła ostrożnie leciutko jak motylek roślinek nie uszkodzę najwyżej coś wyniosę do swego ogrodka ;:196
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marzanka dziękuje za odwiedziny jak Ci się coś spodoba to ja się chętnie podzielę. ;:196
Awatar użytkownika
maniusika
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 20:50

Post »

W nowym roku dużo zdrowia dla całej rodziny aby cię wspomagali przy operacji , Tez leżałam w szpitalu aż 40 dni i myślałam że już nie wyjdę z niego ale wszystko dobrze się skończyło i ty bądź dobrej myśli bo dobre nastawienie to 50% wyzdrowienia a my będziemy trzymać kciuki za ciebie ..
U mnie tez sporo kwiatów cebulowych wychodzi z ziemi a bratki też mają kwiatki , liście róż jeszcze nie opadły a ogród teraz dekorują iglaki ..
zapraszam do mego ogrodu..Janka
Moje -marzenia-maniusika -IV
Mój album
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Post »

Życie płata nam różne figle - trzymaj się dzielnie będzie dobrze :wit
Masz fajny ogród , wypatrzyłam parę ciekawych aranżacji i śliczne kwiatki :D
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Justynko :wit bratki u Ciebie kwitną a u mnie byłam wczoraj w ogródku... wychodzą hiacynty ...
..no i zobaczyłam co wyprawiają krety kopiec na kopcu na mojej skarpie najgorzej że nie mogę tam
się udać z powodu że jeszcze chodzę o kulach a to trwa już 6m po operacyjnym składaniu mojej nogi...
ale cieszę się że mogłam już sobie pochodzić..sadzę że i Ty w miarę szybko wrócisz do normy...
i będziesz cieszyła się każdą roślinką...ja też byłam miesiąc w szpitalu e tam nie jest tak zle odpoczniesz sobie
np.od garów... :) trzymaj się ;:196
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
misiaczekm
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2009, o 19:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

roza333 pisze:Witajcie po długiej przerwie ...
Oj Justynko!! Trzymamy kciuki! Będzie dobrze!! Wracaj szybciutko do zdrowia!!
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Justynko :wit
Zrobiłam sobie spacerek po Twoim ogródeczku miło było zobaczyć Ciebie i pociechy , miło spędziłam czas :D
Zasmuciła mnie wiadomość o Twojej chorobie :( będę trzymała kciuki by wszystko się powiodło , masz dzieciaczki więc nie myśl że mogło by być inaczej ;:196
Awatar użytkownika
slila1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 maja 2009, o 19:05
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Justynko również życzę dużo, dużo zdrowia, bo wiosna tuż, tuż.
Pozdrawiam Lidka "Jest mowa kwiatów tajemna i cicha". Wincenty Pol
Moje wątki.
Moja działka cz.9
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Misia masz racę będzie dobrze ja teraz dużo odpoczywam pracuje rodzinka , ja jestem dzielna dziewczyna rehabilitantki mnie chwaliły bo moje nóżki szybko wróciły do formy i ręka też już jest coraz lepsza.Życzę Ci powrotu do zdrowia i bardzo cieszę się na wiosnę i mój synek ma komunię i najbardziej lubię wiosnę.

slila1 ,tija ,misiaczekm,Beata T,uję za życzenia zdrówka będzie dobrze .
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

:wit Justynko, zwiedziłam Twój ogród. Trzymaj się!!!! ;:167 ;:167 ;:196
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
majorowa
500p
500p
Od: 7 cze 2011, o 09:56

Post »

Zajrzałam ponownie do ciebie i takie złe wiadomości :( Czy operacja jest konieczna ? Co prawda u mnie to padło tylko na nogi i już jestem po operacji a raczej po zabiegu jak to raczą pisać w papierach . Wiem jedno dobra rehabilitacja i to nie jedna jest lepsza . Ból odczuwam całodobowo , co prawda nie zwracam już na to uwagi no chyba tylko kiedy muszę coś zaaplikować :wink: Praca w wymarzonym ogrodzie nie jest prosta i zakazana . Dopiero po sześciu latach jestem w stanie ogarnąć dom sama i tylko ogarnąć . Zastanów się i szukaj dobrej nawet prywatnej rehabilitacji ;:196 ;:196

A nie napisałam że operacja się udała ;:108
Pozdrawiam cieplutko ;:167

Oto mój... Mały rozsadnik
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

majorowa ta operacja jest konieczna ratuje mi życie guz jest dość spory nie mam na co czekać ,a mam zapisane że czeka mnie badanie całego kręgosłupa przed zabiegiem ,a potem rehabilitacja też mnie czeka w szpitalu też ćwiczyłam i dlatego chodzę w miarę sprawnie w domu też ćwiczę cały czas ,ręka wraca do sprawności ale walczyć muszę,pozdrawiam.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”