Aniu, AGNESS, Grażynko, Basiu, Ewciu, Wasze ogrody też są śliczne, bardzo lubię je zwiedzać

My lubimy ogrody śródziemnomorskie i formalne, i może dlatego, że lubimy przestrzeń, nasz ogród tak wygląda. Ja bardziej skłaniałabym się do buszu, uwielbiam takie tajemnicze ogrody, pełne roślin i zakątków, ale mój M uwielbia w ogrodzie ład i porządek

Tak więc z wielką przyjemnością spaceruję po Waszych ogrodach, z dużą ilością krzewów i różnorodnych roślin

Ewciu Ave, ciurkadełko jest na kamiennej ścianie, tam są wystawione takie miedziane rurki z których wypływa woda. Całość jeszcze nie jest skończona, brakuje pojemnika na spływającą wodę, jak będzie pogoda to będzie jeszcze w tym roku

Ewuniu, tereva

Basiu, byłam u Ciebie, szukałam pomarańczowego hibka, ale chyba jeszcze nie sfocony

Mam do Was prośbę, wpiszcie nazwy waszych ulubionych powojników, muszą spełniać takie warunki, dłuuuugo kwitnąć, nie chorować na uwiąd, mieć duże kwiaty, przyrosty do około 3-4 metrów.
Próbowałam znaleźć coś w wątkach powojnikowych, ale nie ma to jak doświadczenie własne, dlatego proszę o Wasze typy