W cieniu brzóz

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: W cieniu brzóz

Post »

Danusiu :wit trzymam kciuki za roślinki , niech zdrowo rosną :wit a wiosną jak sama nie zapomnę to się przypomnę :;230 ;:196 u mnie do kwitnięcia zabiera się pigwowiec a tu zimą straszą :(
Awatar użytkownika
damapi
500p
500p
Od: 15 gru 2008, o 09:13

Post »

Może któraś z nas nie zapomni Elu :;230 . Oj straszą, straszą a do mnie już chyba powoli idzie - dzisiaj najpierw było słoneczko, potem grad a teraz przysypało na biało i wcale nie jest za ciepło, chyba tak szybko się ten śnieżek nie stopi.
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2008, o 10:44

Post »

Witaj Danusiu :wit
Ale gonisz z wątkiem do przodu? Parę dni nieobecności a tu tyle stron do nadrobienia. Przepiękne "krwawiące serce" :shock: ;:138
Ogródek kwiatowy za płotkiem jest przepiękny. A ta figura...urocza. Chyba mam podobną, schowaną na strychu. Jak zobaczyłam, że pięknie u Ciebie wygląda to sobie pomyślałam, że trzeba ją odkurzyć i wiosną wynieść na podwórze. A ogródek, zimową porą, choć bez figurki, też jest bardzo ujmujący.
A meduzy - cudowne. Ciekawe co to za kwiaty, z wyglądu są bardzo-bardzo. I sama bym chciała mieć to cudo. :P ;:108 :uszy
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Awatar użytkownika
damapi
500p
500p

Post »

Witaj Stasiu ;:196 , dziękuję :) ile razy zaglądam na Twój wątek, wpada mi w oczy motto, które masz w stopce i wiesz, to jest bardzo mądre motto, wyobrażam sobie jak wyglądałyby nasze ogrody, gdyby wszystkie nasze "chcenia" się spełniły :;230 dobrze, że chociaż czasami rozsądek bierze górę :D
pozdrawiam cieplutko ;:167
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Danusiu, uroczy widoczek i ten biały i zielony ;:138 Pomyślałam sobie -po co ma szukać kiedy jest na miejscu :;230 :;230
Awatar użytkownika
damapi
500p
500p

Post »

Romciu ;:79 jak Ty to robisz, że jesteś wszędzie ? ja się nie wyrabiam :oops: jest jeszcze tyle wątków, które chciałabym odwiedzić a czasu wciąż za mało :(
Awatar użytkownika
Jatra
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 22:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Marzy nam się wiosna, a tu za oknem ...

Obrazek

ten sam widoczek trochę wcześniej :)...

Obrazek

roślinki też już nie chcą czekać, kalla miała odpoczywać w domu ;)

Obrazek[/quote]

Witaj Danusiu widok przepiękny u mnie tez dzisiaj przyszła zima .Dobrze ,że niedługo wiosna i bedziemy szaleć z patyczkami róż :tan
Awatar użytkownika
damapi
500p
500p

Post »

Tereniu to Twoje okrywowe tak mnie zaraziły tą patyczkomanią :;230 teraz tylko myślę, co by tu...i komu uciąć i rozmnażać :;230 dużo więcej w tym frajdy, niż pójść do sklepu i kupić gotowe :D, oj będzie się działo wiosną :tan
Awatar użytkownika
Jatra
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 22:01
Kontakt:

Post »

:wit
Danusiu dokładnie , tnij ile wlezie , któraś na pewno się ukorzeni .Pamiętaj aby w pierwszym roku ich nie ruszać mimo iż wypuszczą korzonki one maja na początku bardzo delikatne .Odwiedż znajomych co maja róże , które wpadły ci w oko :uszy
Awatar użytkownika
damapi
500p
500p

Post »

Taki mam właśnie zamiar, już robię sobie w myślach listę tych z ładnymi różami :;230 :;230 dzięki za wskazówki, to będzie trudne, żeby ich nie ruszać, bo będzie korciło - ale będę dzielna i wytrzymam ;)
Awatar użytkownika
anesse81
200p
200p
Od: 2 lut 2011, o 16:40

Post »

Danusiu, ale u Ciebie pięknie, aż chce się odpoczywać wśród tych wszystkich kolorów. Hortensja przepiękna, może kiedyś skuszę się i też posadzę. Pozdrawiam cieplutko w ten wietrzny wieczór :wit
Pozdrawiam cieplutko AGA :)
POLE AGI
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 mar 2011, o 10:29

Post »

Hej hej, Dampi nam się wysrebrzyła ;:138 Gratuluję Danusiu ;:138 Jak ładnie Ci w tym kolorze :D
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Jestem z rewizytą i tak sobie myślę, że tak co jakiś czas się mijamy w jakiś wątkach, Masz niesamowity widok z tarasu. Ile Ty masz tych psów, że musisz chronić ogród przed nimi?
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Danusiu zimowo :wit
Czytam że wiosną kolejne szaleństwo ,tym razem patyczkowanie się szykuje ;:224 u nas w mieście sporo rabat różanych , wystarczy w nocy zrobić sobie spacerek i ogród obsadzony :;230 / żart oczywiście/
Miłego dzionka ;:3
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 12:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Faktycznie Danusiu Twój wątek galopuje. Nie miałam wczoraj czasu siąść do kompa i już kilka stron do nadrabiania. Prawda, że jest tyle wątków nowych na forum, że nie sposób wszystkich odwiedzać, nie da się. Tylko przeczytać już trzeba czasu, a jeszcze napisać. :? Zimą trochę nadrabiam, ale wiosną i latem nie wyrabiam się. W ubiegłym roku chyba w lipcu dostałam trochę patyczków różanych od Ewy Gloriadei i wygląda, że większość mi się ukorzeniła. Jedna nawet zakwitła pod butlą plastikową. Teraz jestem ciekawa jak przezimują. Pomiędzy butle nasypałam tylko liści . Może się uda przezimować je.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”