Ariadno kwiatem u draceny ja cieszyłam się sześć dni dziś rozwinął się tylko jeden malutki kwiatuszek a reszta już przekwitła.Ariadna pisze:Długo nacieszysz się kwiatem moja kwitła ponad miesiąc.
Moje rośliny i roślinki cz.1
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- zabcia_paula
- 500p

- Od: 24 sty 2009, o 10:34
- Andziax007

- Kontakt:
- chabermona
- 500p

- Od: 30 sty 2009, o 11:58
Ale piękny grudnik. A że święta nie te... widocznie mu dobrze u ciebie. U mnie też zakwitł tyle że różowy. 
Monika poszukująca Aspidistr, sansewierek, stefanotisa i anturiów
Doniczkowi domownicy Moniki
Doniczkowi domownicy Moniki
- Graszka
- 1000p

- Od: 1 gru 2007, o 15:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, Paulino, ewasz29, aguko, chabermona i Moniko dziękuję że odwidziłyście mój wątek i że podoba się Wam grudniczek jemu naprawdę coś się pomyliło w grudniu kwitł i miał dość dużo pączków mam jeszcze czerwony i różowy grudniczek ale one mają tylko listki.
Aniu ja bym posadziła może nic im będzie te kwiatuszki i tak szybciutko przekwitną i twoje trzykrotki zrobiły ci miłą niespodziankę a te kwiatuszki mają takie delikatne i bialutki...Andziax007 pisze:Grażynko a ja jeszcze przyszłam do Ciebie prosić o radęDostałam od Ciebie zieloną trzykrotkę i dzisiaj zauważyłam że ma pąki
I teraz nie wiem co zrobić bo jest w wodzie a chciałam dzisiaj wsadzić je do ziemi :P Mogę czy poczekać aż przekwitnie i dopiero ją wsadzić do ziemi
Moniko nie wszystko mi tak kwitnie nie wiem, czy pamiętasz pokazywałam bilbergię i właśnie ona mi nie zakwitła kłosy nie rozwinęły się teraz już zasychają, więc warunki jej u mnie nie odpowiadają...Grażynko Ty chyba jesteś cudotwórczyni, że tak Ci wszystko kwitnie
- Andziax007

- Kontakt:
- Graszka
- 1000p

- Od: 1 gru 2007, o 15:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniko mąż bilbegię kupił z kwiatami ale nie stety nie rozwinęły się i nie wiem dlaczego
Aniu przepraszam że tak długo nie odpisywałam, ale nie miałam czasu mam mały ogródek koło domu i tam teraz pracujemy w ubiegłym roku zrobiliśmy warzywnik a w tym chcemy zrobić trochę grządek z kwiatami jednorocznymi i to wszystko wymaga dużo pracy, aż mi kręgosłup wysiada mam nadzieję że będzie warto jak to wszystko urośnie i zakwitnie to wynagrodzi cały trud

Aniu przepraszam że tak długo nie odpisywałam, ale nie miałam czasu mam mały ogródek koło domu i tam teraz pracujemy w ubiegłym roku zrobiliśmy warzywnik a w tym chcemy zrobić trochę grządek z kwiatami jednorocznymi i to wszystko wymaga dużo pracy, aż mi kręgosłup wysiada mam nadzieję że będzie warto jak to wszystko urośnie i zakwitnie to wynagrodzi cały trud
- Andziax007

- Kontakt: