Agawa walczy w ogrodzie
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolu. I nie chwyta Ci kędzierzawość liści
. U mnie nawet jeżeli raz się popryska np. tylko wiosną albo jesienią to i tak liście są całe pozwijane i opadają, a później drzewko nie ma siły wytworzyć nowych zawiązków kwiatów i owoców.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- maakita

- Od: 17 maja 2007, o 08:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja czytałam i w tym roku próbuje tę metodę: pryskać od początku kwietnia co dwa tygodnie rozcieńczonym wywarem ze skrzypu (brzoskwienie, nektarynki i w ogóle drzewa owocowe), jakąś "czarodziejeską" mieszankę na kędzierzawość podawała Kryska http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 4&start=56.
- Cynthia

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Lidko pytałaś u mnie jak się mają kwiatki,odpisałam Ci ale nie wiem czy czytałaś więc piszę u Ciebie
Kwiatki wszystkie się pięknie przyjęły , serduszka trochę musiała odchorować przeprowadzkę ale już wypuszcza nowe listki
.Truskawka rośnie w skrzynce na balkonie i wygląda bardzo ładnie.
Jak już pojadę na działkę to wszystkie roślinki obfocę
Dziękuję Lidko
Miłego dnia
Kwiatki wszystkie się pięknie przyjęły , serduszka trochę musiała odchorować przeprowadzkę ale już wypuszcza nowe listki
Jak już pojadę na działkę to wszystkie roślinki obfocę
Dziękuję Lidko
Miłego dnia
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
Witaj Lidko. Bardzo ładne są Twoje białe szafirki. Nawet nie wiedziałam, że są białe. Podoba mi się również donica zrobiona przez męża.
Tulipanki cudne. Ja też na razie zachwycam się tulipanami. nie mam aż tak wielorakich kwiatków. Staram się sadzic takie, żeby nie było roboty, wiec głównie byliny a z sezonowych sieję głównie astry, maciejkę, turki no może jeszcze nasturcję. Duża buźka ode mnie.
Tulipanki cudne. Ja też na razie zachwycam się tulipanami. nie mam aż tak wielorakich kwiatków. Staram się sadzic takie, żeby nie było roboty, wiec głównie byliny a z sezonowych sieję głównie astry, maciejkę, turki no może jeszcze nasturcję. Duża buźka ode mnie.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna