Moj skromny ogrodek-julka_
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
a myśmy tego miłego żonkosia już miały okazję poznać, jak Jula nad morze pojechałajulka_ pisze:Żonko tu też Cię odwiedziłem....... Ty już tam wiesz o co chodzi. Jak ekipa będzie chciała to im wytłumaczI wiesz co ......
KC
Pozdrowienia dla Ciebie i pamiętaj... nie zmieniaj się
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
a co to za spiski za moimi plecami?
Dziękuję kochani za słowa uznania,które motywują mnie bardzo,bardzoo
a pazurki kochane jak dobrze zrobione to nie ma bata-.5 wytrzymują do uzupełniania
Krzysiu będę w spodku,bo są targi kosmetyczne
ale nie pamietam naszego numeru stoiska....ale jakby kto na kawke miał ochotę i poklachać to zostawiam namiary
501431914
Elu...a skąd wiesz?bo właśnie tam mieszkam
Mężuś a ty co nudzisz sie w tym hotelu czy jaki czort?
Kurcze miała byc dzisiaj poprawa pogody,myślałam ,że w ogródku popracuję,a tu klops.....deszcz ciągle pada
a w końcu zrobic porządki trzeba .....
Dziękuję kochani za słowa uznania,które motywują mnie bardzo,bardzoo
a pazurki kochane jak dobrze zrobione to nie ma bata-.5 wytrzymują do uzupełniania
Elu...a skąd wiesz?bo właśnie tam mieszkam
Mężuś a ty co nudzisz sie w tym hotelu czy jaki czort?
Kurcze miała byc dzisiaj poprawa pogody,myślałam ,że w ogródku popracuję,a tu klops.....deszcz ciągle pada
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Prawie Julko zerkam a Ty u mnie ,muszę Ci napisać ,bo poszłabym bez śladu ,ładna sypialnia podoba mi się faktura na ścianie ,paznokcie śliczne ,muszę sie pochwalić ,że moja córa też robi ,chodziła na kursy do Rybnika przy dworcu kol. A co do wypadu do Pragi to Ci zazdroszczę ,bo moje kochanie ani nie wspomniało w naszą wczorajszą rocznicę ślubu ,żeby gdzieś wyjść ,--pożałuje tego ,,miałam obiecane coś innego ,ale też zasnęło mu sie jak siedziałam na kompie --oczywiście to moja wina ,oj- ja to sobie odbiję ,ale na nim 
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
[quote="julka_"]a co to za spiski za moimi plecami?
ale nie pamietam naszego numeru stoiska....ale jakby kto na kawke miał ochotę i poklachać to zostawiam namiary
501431914
O to targi kosmetyczne będą. To raczej nie dla mnie impreza. Myślałem że jakaś inna tematyka ale dzięki za zaproszenie
O to targi kosmetyczne będą. To raczej nie dla mnie impreza. Myślałem że jakaś inna tematyka ale dzięki za zaproszenie
M wyrwałam nad jeziorem
ale tacy juz wyginęli
mój to ostatni egzemplarz
Bogusia....ja bym mu dała.....pomalowałabym mu paznokcie w róznych kolorach na śnie
za karę
Krzysiu może impreza nie dla Ciebie,ale kawkę zawsze mozna wypić
aanula ....ja tam się cieszę ,że wpadasz....i na bank Cię nie wygonię
buziaki
Miłego dnia wszystkim,pewnie zjawię sie w poniedziałek,bo dzisiaj jedziemy sie zatowarować,no a sobota i niedziela od rana do wieczora w Spodku
trzymajcie kciuki jak oststnio,bo mi to pomogło
całuski
Bogusia....ja bym mu dała.....pomalowałabym mu paznokcie w róznych kolorach na śnie
Krzysiu może impreza nie dla Ciebie,ale kawkę zawsze mozna wypić
aanula ....ja tam się cieszę ,że wpadasz....i na bank Cię nie wygonię
Miłego dnia wszystkim,pewnie zjawię sie w poniedziałek,bo dzisiaj jedziemy sie zatowarować,no a sobota i niedziela od rana do wieczora w Spodku