Piękny dzień dzisiaj
Działeczka Ewy W
- ewa w
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działeczka Ewy W
Witajcie dziewczyny, niestety już po kawce- bez tego napoju życia nie wstaję z łóżka
Piękny dzień dzisiaj
miłego wszystkiego dla Was kochane
Piękny dzień dzisiaj
- ewa w

Hej Sylwiu wczoraj wysłałam zaległości do Ciebie, dziękuję
Czy wiesz coś o wisniach- czy one musza być szczepione? Gdzie znależć wiedzę na temat, które drzewka owocowe musza być szczepione a które nie- nic nie wiem
Czy wiesz coś o wisniach- czy one musza być szczepione? Gdzie znależć wiedzę na temat, które drzewka owocowe musza być szczepione a które nie- nic nie wiem
Tego nie rozumiem?ewa w pisze:Hej Sylwiu wczoraj wysłałam zaległości do Ciebie, dziękuję![]()
Wiśnie, mam i rosną, niczego nie szczepiłam. Tata w ogrodzie miał jedną, też nic nie robił. Już ją kupiłaś?
Pozdrawiam Sylwia.
- ewa w

Sylwiu wiśnie dostałam gratis i jakąś śliwkę i jakieś orzechy i porzeczkę czarną i wszystko gratis. ale interesuje mnie czy wiśnie i śliwki moga być nie szczepione bo te moje własnie takie są 
-
Marzenka79
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Ewuniu zdarza się,że drzewka nie szczepione wydają masę psznych owoców.Tylko od początku musisz być konsekwentna w formowaniu ich korony-bo cechą drzewek nie szczepionych jest dość spory wzrost.Pamiętaj,żeby wisienkę zawsze mocno przyciąć tuż po zbiorach a śliweczkę na wiosnę.
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Jest nas coraz więcej porannych ptaszków.Szkoda,ze nie możemy zebrać się na porannej kawie razem przy ciekawych ogrodowych pogaduchahch.
Ja też wpadłam na
,a Ewunia śpi
Pewno się wczoraj przepracowała-bidulka 
- ewa w

Kochane dziewczyny co Was budzi po nocy??? Chyba chodzicie spać z kurami
nie obrazając nikogo Mario
. O 4 rano to ja śniłam o przpieknych daliach Man211.
Kolejne wyzwania na dzisiaj : co można juz wyrzucić z parapetów do ogrodu? może chociaz trawki?, hosty? niezapominajki
Kolejne wyzwania na dzisiaj : co można juz wyrzucić z parapetów do ogrodu? może chociaz trawki?, hosty? niezapominajki
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
- ewa w

Marysiu przydałby mi się jakiś kogucik do budzenia 
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Oj dzieje się dzieje Ewcia u Ciebie

- ewa w

Witaj Dorotko, przytachałam dzisiaj wielką skrzynie bulw dalii od Grzegorza i nie czuję rąk. Kurcze maja wzięcie bo juz niektórych zabrakło
Kopałam dzisiaj i kopałam spadłł deszcz a ja dalej kopałam przygotowywałam grzędę pod dalie. Sonie schowałam w komórce i obserwowała moje wyczyny. Na drogę założyłam jej niebieski worek nylonowy aby przynajmniej częściowo uchronić ja od deszczu- wygladała dziwacznie a ja z nią zmokła kura

Kopałam dzisiaj i kopałam spadłł deszcz a ja dalej kopałam przygotowywałam grzędę pod dalie. Sonie schowałam w komórce i obserwowała moje wyczyny. Na drogę założyłam jej niebieski worek nylonowy aby przynajmniej częściowo uchronić ja od deszczu- wygladała dziwacznie a ja z nią zmokła kura