Moja Vandzia bardzo chce do Ciebie jechać, bo kwitnąć u mnie nie zamierza.
storczyki dorotykol cz.2
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: storczyki dorotykol cz.2
Dorotko chyba muszę sobie kłódkę na Twój wątek założyć, bo za każdym razem chora wychodzę.
Przepiękne masz roślinki i cudnie kwitną.
Głupio ją postraszyłam Tobą, a ona teraz tylko na to czeka. 
- Mariusz3357
- 1000p

- Od: 10 paź 2011, o 16:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko już sie nie moge doczekać na jej kwitnienie...
Będzie kiwtła princesska

Pozdrawiam Mariusz3357
- dorotakol

- Od: 30 maja 2009, o 20:03
Arletko błagam nie zakładaj kłódkiarlet3 pisze:Dorotko chyba muszę sobie kłódkę na Twój wątek założyć, bo za każdym razem chora wychodzę.Przepiękne masz roślinki i cudnie kwitną.
Moja Vandzia bardzo chce do Ciebie jechać, bo kwitnąć u mnie nie zamierza.Głupio ją postraszyłam Tobą, a ona teraz tylko na to czeka.
Darku, , gianno dziękuję
Princess Mikasa Blue już kwitnie, a będzie jeszcze Princess Mikasa Pink i królowa - Ruby moon no i jeszcze kilkaMariusz3357 pisze:Dorotko już się nie mogę doczekać na jej kwitnienie...Będzie kwitła princesska
![]()
Pozdrawiam Dorota!
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mala_MI

- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
Dorotko, przecudowne. Penang Girl tylko ma zupełnie inne kolorki niż mów i inne widziane
A cała reszta .... chciałabym , żeby u mnie mieszkały wszystkie
A cała reszta .... chciałabym , żeby u mnie mieszkały wszystkie
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
- Mariusz3357
- 1000p

Dorotko to czekam z niecierpliwością aż pokażesz swoje piękności...

Pozdrawiam Mariusz3357
-
Ilona_K-K
- 30p - Uzależniam się...

- Od: 29 cze 2012, o 10:44
Witaj Dorotko masz cudeńka same
Jaki jest Twój przepis na takie piękne Vandy? Też jestem posiadaczką jednej i chciałabym żeby mi kiedyś tak zakwitła jak Twoje skarby

Jaki jest Twój przepis na takie piękne Vandy? Też jestem posiadaczką jednej i chciałabym żeby mi kiedyś tak zakwitła jak Twoje skarby
- dorotakol

Ruby moon i biała dzisiaj otworzyły pierwsze kwiatki
Zakwitła też sumatra, equestris alba i kingidium orange
Ilonko wysyłam Ci moją oprawę na pw, tak często opisywałam ją na forum że już nie chce się powtarzać
Ilonko wysyłam Ci moją oprawę na pw, tak często opisywałam ją na forum że już nie chce się powtarzać
Pozdrawiam Dorota!
- dorotakol

Malutka aktualizacja
Ruby Moon vandzia o iście królewskich rozmiarach
Już jest tak duża, że muszę prosić małżonka o pomoc w odlewaniu wody z wazonu

Princeska - udało mi się uchwycić prawdziwy kolor
Puszcza następny pęd 

biała jak na razie jeszcze zielonkawa

razem

violka sumatra znowu kwitnie i co najważniejsze pachnie cudownie

kingidium var orange

Miłego oglądania
Ruby Moon vandzia o iście królewskich rozmiarach

Princeska - udało mi się uchwycić prawdziwy kolor

biała jak na razie jeszcze zielonkawa

razem

violka sumatra znowu kwitnie i co najważniejsze pachnie cudownie

kingidium var orange

Miłego oglądania
Pozdrawiam Dorota!
A dziękuję, dziękuję, rzeczywiście miło się ogląda Dorotko. Tym bardziej, że ja Wand nie posiadam i raczej posiadać nie będę (a marzą mi się). A Twoje są urocze. Toteż poprawiłam sobie humorek na cały wieczorek,
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
-
Ilona_K-K
- 30p - Uzależniam się...

- Od: 29 cze 2012, o 10:44
Dziękuję za wiadomość
Twoje vandy po prostu boskie oby i moja kiedyś zakwitła na razie przedłuża korzonek
mam ją może ze 2 tyg 
Twoje vandy po prostu boskie oby i moja kiedyś zakwitła na razie przedłuża korzonek
- Mariusz3357
- 1000p

Dorotko piękne Vandy i inne kwitnienia także...Nie dziwie się że nazywasz ją "królową"
Ona jest na prawdę taka duża
Ile ma cm 
Pozdrawiam Mariusz3357
- marwes

- Od: 28 lip 2010, o 09:50
Dorotko nie zawsze ilość idzie w parze z jakością ,ale u Ciebie ilość kwitnących Vand powalająca
Twoja determinacja w doprowadzaniu ich do kwitnięcia daje wspaniałe efekty , no cóż nie wszystkim jest dane mieć właśnie to coś co powoduje iż vandy i pozostałe storczyki kwitną jeden za drugim
Zdjęcia dobre jakościowo bardzo realistycznie oddają piękno fotografowanych podopiecznych. Ja się rozwodzę nad zdjęciami ,a przecież nigdy by ich nie było gdyby nie Twoja wspaniała kolekcja.
Twoja determinacja w doprowadzaniu ich do kwitnięcia daje wspaniałe efekty , no cóż nie wszystkim jest dane mieć właśnie to coś co powoduje iż vandy i pozostałe storczyki kwitną jeden za drugim
...przeglądając te zdjęcia to właściwie my powinniśmy Tobie dziękować za tak dużą ilość którą nas raczysz, co niniejszym czynięBardzo dziękuję i tak się czasem zastanawiam czy nie macie już tych moich zdjęć dość
Zdjęcia dobre jakościowo bardzo realistycznie oddają piękno fotografowanych podopiecznych. Ja się rozwodzę nad zdjęciami ,a przecież nigdy by ich nie było gdyby nie Twoja wspaniała kolekcja.
- dorotakol

Martiko68 i gianno dziękuję
Nie wiem co napisać - dziękuję
Ilonko zakwitnie, ale musisz mieć sporo cierpliwości, czego Ci życzę
Najnowsze kwitnienia
Ascocenda Princess Mikasa Pink - Musiałam dość długo prosić księżniczkę o kwitnienie. Mam nadzieję, że uchwyciłam jej cudny, wyjątkowo intensywny kolor

i vandzia z przeceny, niestety zachorowała, ale walczę

Dla mnie tak - ma 85 cm rozstawu liściMariusz3357 pisze:Dorotko piękne Vandy i inne kwitnienia także...Nie dziwie się że nazywasz ją "królową"![]()
![]()
Ona jest na prawdę taka duża
Ile ma cm
marwes pisze:Dorotko nie zawsze ilość idzie w parze z jakością ,ale u Ciebie ilość kwitnących Vand powalająca![]()
![]()
...przeglądając te zdjęcia to właściwie my powinniśmy Tobie dziękować za tak dużą ilość którą nas raczysz, co niniejszym czynięBardzo dziękuję i tak się czasem zastanawiam czy nie macie już tych moich zdjęć dość![]()
Ilonko zakwitnie, ale musisz mieć sporo cierpliwości, czego Ci życzę
Najnowsze kwitnienia
Ascocenda Princess Mikasa Pink - Musiałam dość długo prosić księżniczkę o kwitnienie. Mam nadzieję, że uchwyciłam jej cudny, wyjątkowo intensywny kolor

i vandzia z przeceny, niestety zachorowała, ale walczę

Pozdrawiam Dorota!
- Mariusz3357
- 1000p

Piękne kwitnienia Mikasy Pink.O Vande z przeceny walcz bo piękne ma kwiatuchy... 
Pozdrawiam Mariusz3357