wszystkie dodatki metalowe wprowadzają klimacik na tarasie. Lubię takie dodatki
 Pozdrawiam Jola.

...Ach rozmarzyłam się, ale wydaje mi się, że w przypadku róż taka bezpośrednia styczność wiele daje...Zawitasz Ty kiedyś w nasze różane strony?
 ...Ach rozmarzyłam się, ale wydaje mi się, że w przypadku róż taka bezpośrednia styczność wiele daje...Zawitasz Ty kiedyś w nasze różane strony?

Odbiorę mam nadzieję w sobotę w wiadomym miejscu
 Odbiorę mam nadzieję w sobotę w wiadomym miejscu   
  Moje auto pali tyle, że.... nie mam odwagi sie wybrać, bo jak pomyślę ile róz za to mogłabym nabyć
 Moje auto pali tyle, że.... nie mam odwagi sie wybrać, bo jak pomyślę ile róz za to mogłabym nabyć   A jazda z różami komunikacją publiczną należy do przeżyć z gatunku ekstremalnych
 A jazda z różami komunikacją publiczną należy do przeżyć z gatunku ekstremalnych  

Ja roztoczyłam nad nimi opiekę, stoją w domeczku, podlewam, troszczę się bardzo!
 Ja roztoczyłam nad nimi opiekę, stoją w domeczku, podlewam, troszczę się bardzo! 

Dziękuję kochana
 Dziękuję kochana   

Co do róż to masz 100% rację. Okazało się, że u mnie w tym roku kolor w ogrodzie się nie kończy w czerwcu
 Co do róż to masz 100% rację. Okazało się, że u mnie w tym roku kolor w ogrodzie się nie kończy w czerwcu   

wręcz przeciwnie!
 wręcz przeciwnie!

Dorotko, no właśnie, jednak bez nich brak mi czegoś. Pięknie ujełaś na zdjęciu tą która również jest piękna sama w sobie.I żeby nie było postu bez róż Clair R.