Tylu gości...jak miło
Dziękuję
Grażynko za miłe słowa. Datury nie planowałam, ale skoro dostałam to posadziłam

Mam sporo planów na ten rok... zobaczymy jednak co uda się zrealizować.
Witaj
Jolu!Dzięki za życzenia i wzajemnie. Masz rację, że pominęłam remoncik altanki. Chciałam podsumowanie zrobić "krótko i na temat" i musiałam wybierać. Nie da się w kilku zdaniach opowiedzieć roku

Dopiero po fakcie zauważyłam, że nie dałam żadnej fotki róż... A przecież udało mi się kilka ukorzenić i nawet zakwitły - to mój mały sukces. Zapomniałam, że zrobiłam osobne foldery dla róż, lilii, tulipanów i liliowców - i nie zajrzałam tam przy wyborze zdjęć

Gorąco namawiam Cię na podobne podsumowanie. Przecież zmieniliście w zeszłym roku swoją działkę nie do poznania. Będzie co podziwiać.
We wrześniu...?!
Bishopku - dlaczego "też"? To są tacy ogrodnicy co odpoczywają pół roku? Ja myślałam, że 2 miesiące ( grudzień, styczeń) odpoczynku od grzebania w ziemi to aż nadto...
Niestety
Ado - u mnie wciąż krucho ze śniegiem

Wszędzie mówią o śnieżycach, a u mnie tylko udaje, że pada.
Witaj
Jacku! Trzeba przyznać, że zima też ma sporo uroku i jest potrzebna. Drzew u mnie chyba nadmiarze, ale krzewów planuję kilka posadzić w tym roku.
Cieszę się
Jolu, że pomysł Ci przypadł do gustu. Widziałam Twoje lilie - dech mi zaparło! A śniegowej pierzynki zazdroszczę.
Magdo - też mi się wydaje, że data ważności najbardziej się liczy. Mam jeszcze nasiona kupowane w 2007r i może uda mi się niektóre w końcu wysiać

Trzeba Dorocie pogratulować pomysłu!
Oglądając wizytówki ogrodów Forumków myślę mocno nad swoją. Trudne zadanie...Dlatego na razie tylko myślę co chciałabym pokazać, czym różni się moja działka od innych, czym mogę się pochwalić....Uważam, że pomysł z wizytówkami jest świetny