Ogród Igi - cz.3
- Iwcia&Patyrek
- 500p

- Od: 5 sie 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Śliczne te przylaszczki i nowa rabatka:) Oj, za niedługo będzie pięknie 
do szczęscia dużo nie potrzeba
Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają
-
iga23
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Witaj Lidko, miałaś rację, krzewuszki tnie się w czerwcu. Ale ja mam zeszłoroczne i książki podają ,żeby w pierwszym roku ciąć na wiosnę , bo formuje się krzak kosztem kwitnienia, tak,że jak będziesz chciała to coś ciachnę.Agawa pisze:Witam Iga poszalałaś w ogrodzie a teraz... wszystko boliMnie też
Igaiga23 pisze:To ,że spuchła to rozumiem, ale skąd to ciśnienie?Temperatury nie masz?
no właśnie nie....i to jest dziwne.
Może już człowiek tak reaguje na zmiany pogodowe??? no ale aż taka stara to ja nie jestem ...no
a nadciśnienia też ni miałam nigdy...ja raczej z tych 80/50
no zobaczymy...chirurg się śmiał że zatęskniłam za nim
Bardzo kolorowy masz ogród i zarazem rozmaity wszystko w nim sie znajdzie
troszkę szaleństwa i rozmaitości bardzo spodobała mi się rabatka traw , ta z hostami przy domu i czekam na efekty tej co ją tworzysz lub stworzyłaś
A kamyczki i ten skalniak niesamowity obydwa są cudne .....te płyty kamienne sa tylko tak poukładane czy je czymś kleiłaś
A kamyczki i ten skalniak niesamowity obydwa są cudne .....te płyty kamienne sa tylko tak poukładane czy je czymś kleiłaś
-
iga23
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Witaj Beatko, ta kamienie są od spodu scalane cementem, bo wysokość tego murku jest 1.20.Beata T pisze:Bardzo kolorowy masz ogród i zarazem rozmaity wszystko w nim się znajdzietroszkę szaleństwa i rozmaitości bardzo spodobała mi się rabatka traw , ta z hostami przy domu i czekam na efekty tej co ją tworzysz lub stworzyłaś
![]()
A kamyczki i ten skalniak niesamowity obydwa są cudne .....te płyty kamienne są tylko tak poukładane czy je czymś kleiłaś
Bez spoiny by się rozpadł.Teraz buduję małe kompozycje, aby nie trzeba było korzystać z pomocy męże, który nie zawsze ma czas.