W moim ogródeczku ... Halina,cz.2
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Halinko. Podczytałam u Oli, że Mama robi soki z malin. Jak je robi, gdyż malin Ci u mnie w tym roku dostatek, naleweczka już stoi, trochę zamroziłam i chciałabym zrobić soczek, ale nie wiem jak.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kochani, dzięki, że o mnie pamiętacie chociaż tak rzadko tu bywam 
Jacku, pewnie, że chcę lepnicę orientalną
Agnieszko, było cudownie !!! Ola, to wyjątkowo sympatyczna, ciepła i wesoła dziewczyna. Czas nam minął bardzo szybko. Mam nadzieję, że następnym razem Ola przyjedzie na dłużej. Ola, to skarbnica wiedzy ogrodowej, tyle się od niej mądrych rzeczy dowiedziałam

Jacku, pewnie, że chcę lepnicę orientalną

Agnieszko, było cudownie !!! Ola, to wyjątkowo sympatyczna, ciepła i wesoła dziewczyna. Czas nam minął bardzo szybko. Mam nadzieję, że następnym razem Ola przyjedzie na dłużej. Ola, to skarbnica wiedzy ogrodowej, tyle się od niej mądrych rzeczy dowiedziałam

- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oluniu, pięknie dziękuję za uświadomienie
Ja, tak właśnie chciałam posadzić, ale moja mama (doświadczony ogrodnik) powiedziała, że odwrotnie iii zrobił się problem, hihihi ... posłuchałam mamy (grzeczna ze mnie córeczka ;-)) iii posadziłam do góry nogami
ale coś mi to nie dawało spokoju iii dobrze, że się Ciebie zapytałam, bo zniszczyłabym taką cudną roślinkę
Zaraz po rozmowie z Tobą wykopałam kłącze i jutro posadzę jak trzeba 
Olu, dotychczas miałam problem z sadzeniem cebulek, a teraz doszły jeszcze kłączowate
ale to ogrodnictwo trudne i skomplikowane 
Oluniu,

Olu, dotychczas miałam problem z sadzeniem cebulek, a teraz doszły jeszcze kłączowate

Oluniu,