Działka na Kaszubach - amba 19 cz.2
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tujko - faktycznie czubatka jak przeczytałam to mi się od razu przypomniało. Oj stara skleroza ze mnie 
A poza tym zaobserwowałam, że samosiejki zawsze szybciej kwitną niż kwiaty wysiane z nasion. A poza tym na moim balkonie są warunki raczej tropikalne.Na przykład pierwszy mieczyk (ten łososiowy) zakwitł gdy na działce u jego krewnych nie było widać nawet żadnego pączka

A poza tym zaobserwowałam, że samosiejki zawsze szybciej kwitną niż kwiaty wysiane z nasion. A poza tym na moim balkonie są warunki raczej tropikalne.Na przykład pierwszy mieczyk (ten łososiowy) zakwitł gdy na działce u jego krewnych nie było widać nawet żadnego pączka

- amba19
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Grażynko! Dzięki za sprawozdanie!
Jedna korzyść z tej pogody, że działka podlana. Moi goście z Białej Podlaskiej się załamali i około 12-ej pojechali do domu. Pogoda pokrzyżowała im zupełnie plany. Ja siedzę w domu z bólem głowy i nic mi się nie chce oprócz podglądania cudzych ogrodów na forum. Druga kawa też nie pomogła
Syn wypił sobie piwo i nawet nigdzie pojechać nie można
Z tego wszystkiego chyba w jakąś depresję zaraz popadnę
a ten koleżka zrobił tydzień temu pajęczynę pomiędzy murkiem oporowym a drzwiami samochodu i nie chciał nas wypuścić z działki do domu.
Jedna korzyść z tej pogody, że działka podlana. Moi goście z Białej Podlaskiej się załamali i około 12-ej pojechali do domu. Pogoda pokrzyżowała im zupełnie plany. Ja siedzę w domu z bólem głowy i nic mi się nie chce oprócz podglądania cudzych ogrodów na forum. Druga kawa też nie pomogła
Syn wypił sobie piwo i nawet nigdzie pojechać nie można
Z tego wszystkiego chyba w jakąś depresję zaraz popadnę
a ten koleżka zrobił tydzień temu pajęczynę pomiędzy murkiem oporowym a drzwiami samochodu i nie chciał nas wypuścić z działki do domu.- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30