Mój jednoroczny ogród - zuzia55
Jesienne kwiatki masz jeszcze śliczne, ale zdjęcia im zrobiłaś odlotowe...na tą pierwszą fotkę to wprost nie mogę się napatrzeć 

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
- zuzia55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ZENKU-dziekuje za pochwały
BASIU-Zdjecia ,to ja dopiero uczę się robic,moze w przyszłosci będą ciekawsze.
BOŻENKO-U mnie nie było jescze przymrozków,to jeszcze coś kwitnie,czasem wysianie pózniej kwiatków ,też ma swoje zalety.
JOLUŚ- przesyłka od Ciebie też dotarła i bardzo ,bardzo się cieszę.Roślinki wysadzone a nasionka tak pieknie zapakowane i opisane,że nawet ja nie bedę miała trudnosci z ich posianiem.

BASIU-Zdjecia ,to ja dopiero uczę się robic,moze w przyszłosci będą ciekawsze.
BOŻENKO-U mnie nie było jescze przymrozków,to jeszcze coś kwitnie,czasem wysianie pózniej kwiatków ,też ma swoje zalety.
JOLUŚ- przesyłka od Ciebie też dotarła i bardzo ,bardzo się cieszę.Roślinki wysadzone a nasionka tak pieknie zapakowane i opisane,że nawet ja nie bedę miała trudnosci z ich posianiem.

- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zuziu, pozwoliłam sobie pospacerować po Twoim ogrodzie, który jest przepiękny, tyle w nim rozmaitości roślin i to takich cudnych ! Masz prawdziwą kolekcję ślicznych bratków i irysów.
Budleja Dawida żółta i ciemnogranatowa to prawdziwy rarytas. Mam budleje ciemnofioletową, jasnofioletową(miała być czerwona) i różową.
Podziwiałam w Twoimi ogrodzie piękne stare drzewa akacji - naszej rodzimej ! Gratuluję
Pozdrawiam cieplutko
Budleja Dawida żółta i ciemnogranatowa to prawdziwy rarytas. Mam budleje ciemnofioletową, jasnofioletową(miała być czerwona) i różową.
Podziwiałam w Twoimi ogrodzie piękne stare drzewa akacji - naszej rodzimej ! Gratuluję

Pozdrawiam cieplutko