Tiaa, masz goździka
Tu na razie jest ściernisko ale będzie ..... ogród - harwi
- Ania Kropelka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- harwi

- Od: 5 mar 2008, o 14:49
hehe THX
Ujdą wszyscy mają to ja tez chciałam mieć chociaż 3
Niestety róże już dostały od wiatru dobrze, że chociaż zrobiłam komórką fotki
bo teraz już są troszkę zmasakrowane.
Ale powiem wam nową wiadomość zrobiliśmy rynny i nam się już woda zbiera
Ostatnio siedzieliśmy w deszczu na naszym "tarasie" i oglądaliśmy działkę w deszczu hehe i testowaliśmy czy dobrze leci do zbiorników.
Powiem tyle fachowcy z nas żadni ale dziaaaaaaała 
Ujdą wszyscy mają to ja tez chciałam mieć chociaż 3
Ale powiem wam nową wiadomość zrobiliśmy rynny i nam się już woda zbiera
Ostatnio siedzieliśmy w deszczu na naszym "tarasie" i oglądaliśmy działkę w deszczu hehe i testowaliśmy czy dobrze leci do zbiorników. 
- harwi

I ja mam parę host
Rojniki kwitną

Miskant olbrzymi duży już jest co się kazał nie olbrzymim i nie wiem jaki to jest i mały-młodziutki od MAG -OLBRZYMI -już ma parę trawek
Inne
Owocówki
Taka trawa była między drzewkami ledwo je było widać
potem już mała ;)
trochę mojego lasku
i pustki
Ślimaki jak się okazało też mam. Zajadał się moją macierzanką chyba. Pozował do fotki a potem pod but (przykład biorę od Marioli)

No nasze rynny już mamy wodę w zbiornikach ;)

Rojniki kwitną

Miskant olbrzymi duży już jest co się kazał nie olbrzymim i nie wiem jaki to jest i mały-młodziutki od MAG -OLBRZYMI -już ma parę trawek
Inne
Owocówki
Taka trawa była między drzewkami ledwo je było widać
potem już mała ;)
trochę mojego lasku
i pustki
Ślimaki jak się okazało też mam. Zajadał się moją macierzanką chyba. Pozował do fotki a potem pod but (przykład biorę od Marioli)

No nasze rynny już mamy wodę w zbiornikach ;)

- Ania Kropelka

- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- harwi

Siemka
Hehhe sporo to parę sztuk
Ale przybywa
i przybywać będzie bo jeszcze spoooro miejsca jest ;)
A pewnie, że byłam po milin
Kurka zapomniałam mu fotki zrobić.
Ale biedny jest troszkę jeszcze musi się podnieść ;)
Altanka jeszcze nie skończona sporo wykończeń zostało oj sporo. Ale powolutku idziemy do przodu w miarę wolnego czasu. Niestety trzeba wybierać co ważniejsze w danej chwili. Teraz chyba zacznie się budowa wiatraka bo Kamil już wytrzymać nie może.
I ciągle jest "no patrz jaki fajny wiaterek no zobacz wiesz jak by się kręcił i ..... itp itd"
Hehhe sporo to parę sztuk
A pewnie, że byłam po milin
Altanka jeszcze nie skończona sporo wykończeń zostało oj sporo. Ale powolutku idziemy do przodu w miarę wolnego czasu. Niestety trzeba wybierać co ważniejsze w danej chwili. Teraz chyba zacznie się budowa wiatraka bo Kamil już wytrzymać nie może.
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
pięknie wam wszystko rośnie
a wiatrak to może sobie można zamówić ???? jeśli tak to ja jestem pierwszy chętny
na działkę byłby super - zanim podłączą prąd - a to trochę potrwa ...
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- harwi

Dzięki
Wiatrak to jednak troszkę kosztuje i wymaga trochę czasu jednak. Już prawie mamy zrobione wszystkie części ale jeszcze trochę brakuje. To poważna inwestycja. Ale zobaczymy może się nam uda. Jeśli tak to dopiero będzie rarytas mieć własny prawie darmowy prąd na działce ;)
Wracam do tematu. Kiedyś pokazywałam zrobione przez nas krzesła . Stoją u znajomych na wsi bo tak im się spodobały, że teraz nie chcą ich oddać ;)) Spędziliśmy tam długi i jednak od deszczu i stania ciągle na dworze akacja i wierzba troszkę pociemniała i wyglądały tak sobie. Ale wpadłam na pomysł i pomalowałam je na brązowo ;) Wyglądają teraz tak:

Teraz mi się bardziej podobają hehe
A dla przypomnienia wyglądały tak:

Wiatrak to jednak troszkę kosztuje i wymaga trochę czasu jednak. Już prawie mamy zrobione wszystkie części ale jeszcze trochę brakuje. To poważna inwestycja. Ale zobaczymy może się nam uda. Jeśli tak to dopiero będzie rarytas mieć własny prawie darmowy prąd na działce ;)
Wracam do tematu. Kiedyś pokazywałam zrobione przez nas krzesła . Stoją u znajomych na wsi bo tak im się spodobały, że teraz nie chcą ich oddać ;)) Spędziliśmy tam długi i jednak od deszczu i stania ciągle na dworze akacja i wierzba troszkę pociemniała i wyglądały tak sobie. Ale wpadłam na pomysł i pomalowałam je na brązowo ;) Wyglądają teraz tak:

Teraz mi się bardziej podobają hehe
A dla przypomnienia wyglądały tak:

-
x-d-a
Witaj Wiolu, moja była sąsiadko!
Chyba obie uciekłyśmy z Wrocławia, gdzie ja się urodziłam i mieszkałam całe życie (ostatnich 25 lat 100m od Pl. Bema), ale który tak mnie zmęczył, że teraz już nie wyobrażam sobie powrotu do wielkiego miasta.
No bo czy we Wrocku mogłabym mieć taki ogród i takie widoki?
Pospacerowałam po Twoim ogrodzie, popodziwiałam.
Strasznie mi się podobają Wasze krzesła; świetnie się komponują z takimi właśnie wiejskimi, sielsko, anielskimi ogrodami.
Pozdrowionka, na przekór pogodzie - słoneczne
Chyba obie uciekłyśmy z Wrocławia, gdzie ja się urodziłam i mieszkałam całe życie (ostatnich 25 lat 100m od Pl. Bema), ale który tak mnie zmęczył, że teraz już nie wyobrażam sobie powrotu do wielkiego miasta.
No bo czy we Wrocku mogłabym mieć taki ogród i takie widoki?
Pospacerowałam po Twoim ogrodzie, popodziwiałam.
Strasznie mi się podobają Wasze krzesła; świetnie się komponują z takimi właśnie wiejskimi, sielsko, anielskimi ogrodami.
Pozdrowionka, na przekór pogodzie - słoneczne
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Wiolu. Krzesła zrobiły sie jeszcze fajniejsze. Nabrały patynki czasu. Dla mnie bomba. 
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki