Witam wszystkich miłych gości, którzy nawet pod moją nieobecność odwiedzili mnie tutaj
Częste opady deszczu to rośliny rosną jak szalone ale i chwastów pełno,a czas leci.
Niektórzy wolą oczywiście wygodniejsze w obsłudze ogrody,ale dla mnie były by jakiś smutne,więc wolę się urobić i mieć kolorowo i pachnąco,
Witaj Sabinko miło że do mnie zajrzałaś zapraszam częściej.
A na ostatnim zdjęciu to faktycznie jaśminowiec pełny.
Izabelo dziękuje za tak miłe pochwały ale z moich ulubionych to właśnie róże i wszystkie z dużym kwiatem do takich maleństw jakoś nie mam szczęścia, ciągle giną jak już wszystko się rozrośnie..
Maryniu Twoje słowa zawsze potrafią człowieka podtrzymać na duchu Prawda że te zielono rosnące i te kudłate zawsze na pierwszym miejscu..
Kroplik
Bardzo dumna jestem z moich róż. Nie mam ich najwięcej ale w tym roku wyglądają cudownie i mają mnóstwo pąków Będę wdzięczna za każdy wpis
Bardzo słusznie, że jesteś dumna ze swoich róż, są takie piękne.
Prawdziwy ogród powinien być kolorowy i pachnący, właśnie taki jak Twój.
Bardzo ciekawa, ta niska kamasja, pierwszy raz taką widzę.
Ślicznie kwitnie czosnek Ostrowskiego, kupowałam go dwa razy, ale nie chciał ze mną zostać. Dobrze, że mogę podziwiać go u Ciebie.
Czy kroplik to roślina jednoroczna?
Przepraszam, że dopiero dzisiaj Cię odwiedzam, ale jak wiesz z czasem u mnie krucho, a mój system odwiedzania wątków jest prosty, odwiedzam po kolei zgodnie z powiadomieniami.
Za to nacieszyłam oczy pięknym kwieciem.
Róże masz przekwitłe, ale moją uwagę też przykuł ten filetowy ubiorek
Dziękuje Dziewczyny za wizytę.. Bardzo Was przepraszam za tak długą nie obecność Jakoś czas mi tak szybko leci że nie nadążam, Jak wieczorem wracam z działki to już zmęczenie daje się we znaki, że nawet nie włanczam komputera, ach człowiek co raz starszy i sił co raz mniej, ale roślinki dodają wiele radości swoim kwieciem.
Gosiu dziękuję za miłe odwiedziny a ten ubiorek zwykły okółkowy i różowy tylko aparat zrobił go takim fioletowym
Życzę wszystkim ciepłego i słonecznego tygodnia.
Brak czasu wszystkim nam doskwiera.
Pięknie kwitły Ci liliowce, lilie i hortensje. Powojnik Alba cały obsypany kwiatami. Mój to jeszcze młoda roślina i na razie nie kwitnie.
Pokazuj nam swoje kwiaty, bo naprawdę warto je zobaczyć.
Marusia wszystkiej najlepszego w Nowym Roku
Oby ten rok był nie gorszy niż ubiegły dla nas i naszych roślinek
A jak u Ciebie roślinki zachowują się w tak ciepłą zimę???
Pozdrawiam