naszym pupilkom
 naszym pupilkom   
 Kudłaty kwiatuszek jak zawsze fotogeniczny

naszym pupilkom
 naszym pupilkom   

miło że do mnie zajrzałaś
  miło że do mnie zajrzałaś   zapraszam częściej.
    zapraszam częściej. ale z moich ulubionych to właśnie róże i wszystkie z dużym kwiatem do takich maleństw jakoś nie mam szczęścia, ciągle giną jak już wszystko się rozrośnie..
   ale z moich ulubionych to właśnie róże i wszystkie z dużym kwiatem do takich maleństw jakoś nie mam szczęścia, ciągle giną jak już wszystko się rozrośnie.. Prawda że te zielono rosnące i te kudłate zawsze na pierwszym miejscu..
   Prawda że te zielono rosnące i te kudłate zawsze na pierwszym miejscu..  

Będę wdzięczna za każdy wpis
  Będę wdzięczna za każdy wpis   

Bardzo Was przepraszam za tak długą nie obecność
  Bardzo Was przepraszam za tak długą nie obecność   Jakoś czas mi tak szybko leci że nie nadążam, Jak wieczorem wracam z działki to już zmęczenie daje się we znaki, że nawet nie włanczam komputera, ach człowiek co raz starszy i sił co raz mniej, ale roślinki dodają wiele radości swoim kwieciem.
  Jakoś czas mi tak szybko leci że nie nadążam, Jak wieczorem wracam z działki to już zmęczenie daje się we znaki, że nawet nie włanczam komputera, ach człowiek co raz starszy i sił co raz mniej, ale roślinki dodają wiele radości swoim kwieciem.Dorotko to ubiorek okółkowy różowy.dorcia7 pisze:
co to za ubiorek?
 a ten ubiorek zwykły okółkowy i różowy tylko aparat zrobił go takim fioletowym
  a ten ubiorek zwykły okółkowy i różowy tylko aparat zrobił go takim fioletowym