Nie dość że mokro to jeszcze zimno i wieje. Na szczęście w południe przestało padać, miejmy nadzieję, że słońce szybko przyjdzie, bo może być nieciekawie
 Nie dość że mokro to jeszcze zimno i wieje. Na szczęście w południe przestało padać, miejmy nadzieję, że słońce szybko przyjdzie, bo może być nieciekawie 

To fakt, ale to juz trzecie podejscie, jakos nie mozemy sie zmobilizowac.elik_49 pisze: Beatko spokojnie, do końca maja jeszcze ho ho, trzeba rozłożyć siły...

U mnie ciągle leje. Teraz jest straszna ulewa i wichura - boje się czy moja "tunelowa" budowla przetrzyma noc - jeśli tak to normalnie opatentuje mój pomysł budowy prowizorycznej szklarni
 U mnie ciągle leje. Teraz jest straszna ulewa i wichura - boje się czy moja "tunelowa" budowla przetrzyma noc - jeśli tak to normalnie opatentuje mój pomysł budowy prowizorycznej szklarni   hihihi
  hihihi

i wszystkie starania pójda na marne
  i wszystkie starania pójda na marne