Na wsi u maakity cz.1
- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madziu .. no i jestem znów... mam nadzieję, że Twoje dzieci, wyrosną z chorób... sama wiem jak to jest - mój syn chorował i chorował, właściwie prawie zawsze kończyło się na zastrzykach po serii antybiotyków doustynych. Zaliczałam specjalistów, opieki całodobowe... Teraz , nareszcie , już od dłuższego czasu spokój.
- maakita
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 maja 2007, o 08:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oj niestety (a może stety?) jeszcze dużo pracy przede mną.teresat pisze:Pięknie tu Magdo u Ciebie. Mam nadzieję, że i u mnie też kiedyś tak będzie.
Życzę wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku
Moje zdjęcia, czy zdjęcie które wkleiłam do Jadzi wątku? Zawsze wyglądałam jakbym miałam 10 lat mniej niż w rzeczywistości, nie wiem czy tak dalej jest, ale bardzo bym chciała aby tak byłoliska pisze:Widzałam Twoje zdjęcie ... wyglądasz jak starsza siostra tych maleństw Smile
Bernadetko zajrzyj na pw
Madziu już teraz jest mi nie wygodnie chodzić jak jest śnieg z tą sztywną nogą i bez buta bo nie da się założyć na szynę .Oj mówię Ci jakbym poszalała z pieskami na tym śniegu . Mam nadzieję ,że jak mi zdejmą to paskudztwo za 15 dni to jeszcze będzie śnieg
i poszaleję
Madziu nie wiem ile masz lat ale zgadzam się z tym co napisała Liska ,że wyglądasz bardzo młodo .
Pozdrawiam całą rodzinkę

Madziu nie wiem ile masz lat ale zgadzam się z tym co napisała Liska ,że wyglądasz bardzo młodo .
Pozdrawiam całą rodzinkę

Madziu dziękuję za troskę
Dziś troszeczkę wyszłam na podwórko ale zmarzłam w nogę bo bez buta przy takim mrozie nie da się długo wytrzymać . I nie wygodnie o kulach po śniegu chodzić .Kochanie a jak u Was jest śnieg , bo coś fotek śnieżnych nie widać.
A może Weronisia coś pstryknie w Waszym ogrodzie i pokażecie co tam u Was słychać .
Bardzo proszę

Bardzo proszę