.Marysiu bywam,ale tu nie o wszystkim można gadać. A co np. z kciukami-dziś wieczorem będą mi potrzebne
.Marysiu bywam,ale tu nie o wszystkim można gadać. A co np. z kciukami-dziś wieczorem będą mi potrzebne  
  U mnie teraz 3 stopnie na plusie,śniegu prawie nie ma wiec lepiej żeby mróz nie przyszedł.

.
.
 , po prostu przez cały sezon wysiewam ją po trochę co jakiś czas. Natomiast ostatni siew zostawiam na zimę, ile wytrzyma to wytrzyma, jak zmarznie i padnie - trudno, na wiosnę zaczynam od początku.
 , po prostu przez cały sezon wysiewam ją po trochę co jakiś czas. Natomiast ostatni siew zostawiam na zimę, ile wytrzyma to wytrzyma, jak zmarznie i padnie - trudno, na wiosnę zaczynam od początku. 

nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, wiesz jaki się zaczął ruch w wątkach? wszystkie ożyły
  nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, wiesz jaki się zaczął ruch w wątkach? wszystkie ożyły  

bo mam trochę różnych sałat do wysiania, a taka sałatka z mieszanych sałat u nas jest przy każdej okazji
  bo mam trochę różnych sałat do wysiania, a taka sałatka z mieszanych sałat u nas jest przy każdej okazji   Codziennie rano podglądam czy jakiś łebek nie wystaje
  Codziennie rano podglądam czy jakiś łebek nie wystaje  Nasion już nie mogę kupować, a czekam na jeszcze jedną dostawę i KONIEC! W szybszym tempie przychodzą niż zdążę rozdawać
  Nasion już nie mogę kupować, a czekam na jeszcze jedną dostawę i KONIEC! W szybszym tempie przychodzą niż zdążę rozdawać 

Wszystko starałam się nawieźć i dosypać świeżej ziemi w nadziei, że będą lepsze plony w tym sezonie
 Wszystko starałam się nawieźć i dosypać świeżej ziemi w nadziei, że będą lepsze plony w tym sezonie  Malwy jednoroczne są na ogół pełne i są śliczne
  Malwy jednoroczne są na ogół pełne i są śliczne 

za Wasze wysiewy !
 za Wasze wysiewy !

kapustka pak choi już zapisana do zakupu w wiadomym sklepie
 kapustka pak choi już zapisana do zakupu w wiadomym sklepie   .
 .

Maska pisze:
No dobra kupię jeszcze nasiona Pak...no jak jej tam Iwonko powinnaś pracować w telezakupach

, nic przy niej nie robię oprócz posiania nasionek, nie podlewam, nie nawożę, jak za gęsto posieję to tylko przerzedzę i koniec, zjadam w różnym stanie rozwoju, wiadomo młodziutkie są delikatniejsze. Młode roślinki jadam na surowo, stare na przykład tak http://smakalajzyt.pl/pak-choi/
 , nic przy niej nie robię oprócz posiania nasionek, nie podlewam, nie nawożę, jak za gęsto posieję to tylko przerzedzę i koniec, zjadam w różnym stanie rozwoju, wiadomo młodziutkie są delikatniejsze. Młode roślinki jadam na surowo, stare na przykład tak http://smakalajzyt.pl/pak-choi/ 

to dobrze bo to forum ogrodnicze!  cieszę się że i Ty odwiedziłaś wiejski ogród w zimie
  to dobrze bo to forum ogrodnicze!  cieszę się że i Ty odwiedziłaś wiejski ogród w zimie  Petunie też wysiałam
 Petunie też wysiałam  dzisiaj doszła nowa partia, ale posieję 19 stycznia
  dzisiaj doszła nowa partia, ale posieję 19 stycznia  Może do tego czasu i Ty znajdziesz czas na posianie roślin, które potrzebują więcej czasu żeby zakwitnąć
  Może do tego czasu i Ty znajdziesz czas na posianie roślin, które potrzebują więcej czasu żeby zakwitnąć 
 Mam jednak nadzieję że wkrótce co posieję  w tunelu i będzie swoja zieleninka ...w tunelu została jedna rukola i już się pewnie wysiała
  Mam jednak nadzieję że wkrótce co posieję  w tunelu i będzie swoja zieleninka ...w tunelu została jedna rukola i już się pewnie wysiała