maciachowa-po części odpowiem na Twoje pytania. Dobrze, że planujesz kobee wysadzić w ziemi do sadzonek-jest to ziemia lekka, nasiona super w niej startują. Jest ona wystarczająco nawieziona i nie potrzeba przez okres 3 miesięcy dokarmiać roślinek, pamiętać jednak należy o regularnym podlewaniu odstałą wodą o temp. pokojowej.
Stawiając na grzejniku, który ustawisz na 2kę nic nie da- u mnie po prostu grzejnik się wówczas wcale nie załącza i cały czas jest zimny (pomijając fakt gdy otworzę okno-wtedy reaguje i dogrzewa) proponuję 3 i 2 (kropka).
"Papier"??? no chyba nie chodzi Tobie o 1 kartkę

ale o zeszyt, książkę, płytę rigipsową a można podłożyć także (jak masz wiele kuwetek) podłużną podstawkę, taką do skrzynek balkonowych.
Co do podpór-mam ją co roku na osłoniętym balkonie i z własnych obserwacji wiem, że jest to ciężka roślina w miarę jak się rozrasta. Rośnie na kratce przy ścianie, początkowo pomagam jej za pomocą sznurka piąć się, później jednak sama wąsami czepia się wszystkiego co napotka, przełazi nawet do sąsiada piętro wyżej

ale nie sądzę aby wystarczyło jej piąć się tylko po samej ścianie, pamiętaj że warunki pogodowe też bywają różne- burza i silne podmuchy wiatru mogą wszystko "zdmuchnąć" i zastaniesz połamaną roślinę leżącą na ziemi, szkoda by było zachodu i czasu jej poświęconego, lepiej jednak zastosować stelaż, kratkę i uniknąć straty wypielęgnowanej rośliny.