W takim razie będzie mniej podlewany. Pączki już mu dawno odpadły, to teraz zielonym się rzuca po parapecie. ;)
  W takim razie będzie mniej podlewany. Pączki już mu dawno odpadły, to teraz zielonym się rzuca po parapecie. ;) Majko dziękuję w imieniu monsterki.

W takim razie będzie mniej podlewany. Pączki już mu dawno odpadły, to teraz zielonym się rzuca po parapecie. ;)

Jestem ciekawa jaka teraz odmiana mi wyjdzie
  Jestem ciekawa jaka teraz odmiana mi wyjdzie  

Ale gdzieś widziałam już zdjęcia kwitnącego hipka w hydro, tylko nie wiem teraz gdzie. Mój jak na razie nie gnije, nic złego chyba się nie dzieje. Pąki coraz bardziej wyłażą. U mnie praktycznie wszystkie roślinki w hydro były przenoszone z ziemi, poza jednym eszkiem. Ten benek był największy z przenoszonych. Póki co, roślinki wyglądają ok.
 Ale gdzieś widziałam już zdjęcia kwitnącego hipka w hydro, tylko nie wiem teraz gdzie. Mój jak na razie nie gnije, nic złego chyba się nie dzieje. Pąki coraz bardziej wyłażą. U mnie praktycznie wszystkie roślinki w hydro były przenoszone z ziemi, poza jednym eszkiem. Ten benek był największy z przenoszonych. Póki co, roślinki wyglądają ok.   Myślałam jeszcze żeby przenieść hoję, ale właśnie ze względu na konieczność wyprania korzonków, odechciało mi się.
  Myślałam jeszcze żeby przenieść hoję, ale właśnie ze względu na konieczność wyprania korzonków, odechciało mi się. 

;:96
  ;:96

:
 :