Kociaki słodkie. Ja w zeszłym roku miałam kotkę z maluszkiem na działce ( na utrzymaniu
Działka na Kaszubach - amba 19 cz.2
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wiesz Marysiu...fajnie wygląda ta żółta rabata. Ja chciałam zrezygnować w dużej mierze z tego koloru w ogrodzie, ale się nie da. Po prostu nie da . Jest tyle fantastycznych kwiatów w różnych odcieniach żółci...A poza tym pięknie rozjaśniają ogród w pochmurne dni.
Kociaki słodkie. Ja w zeszłym roku miałam kotkę z maluszkiem na działce ( na utrzymaniu
).
- amba19

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Syn mi zrobił reanimację o 7 rano i wywiózł na działkę. Tam naprawdę zawsze się czuję lepiej.
Kotków już nie ma - wyprowadziły się w nieznanym kierunku, trochę smutno bez nich i jedzonko im kupiłam
, ale to nic zjedzą kotki koło mojej pracy.
Ładnie kwitnie Graham Thomas. Ma bardzo przyjemny, ciepły żółty odcień.
Violet Parfume ma naprawdę cudowny zapach....

Zakwitł zawilec japoński i ślazowiec

Zakwitła też malutka różowa pnąca różyczka czy ktoś wie co to za odmiana?
A na drugim zdjęciu kaszubska szarotka
URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/434 ... 7952e.html]
[/URL] 
Kotków już nie ma - wyprowadziły się w nieznanym kierunku, trochę smutno bez nich i jedzonko im kupiłam
Ładnie kwitnie Graham Thomas. Ma bardzo przyjemny, ciepły żółty odcień.
Violet Parfume ma naprawdę cudowny zapach....

Zakwitł zawilec japoński i ślazowiec

Zakwitła też malutka różowa pnąca różyczka czy ktoś wie co to za odmiana?
A na drugim zdjęciu kaszubska szarotka
URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/434 ... 7952e.html]
[/URL] 
-
Grazia

- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mario to na pewno Kropek.Niestety ślad po nim zaginął.Od wiosny nie ma go.Wiem,że był chory miał rozciętą głowę,ale się zagoiło.To był mój działkowy kumpel.Chodziłam z nim nawet na Wichrowe Wzgórze na spacery.Mam zdjęcia jak na dworze -30 <2005/2006> a my na spacerze .
On ma siostrę Plamkę jest identyczna jak on.Wczoraj ją widziałam .Później jeszcze opowiem o działkowej rodzinie.
On ma siostrę Plamkę jest identyczna jak on.Wczoraj ją widziałam .Później jeszcze opowiem o działkowej rodzinie.