Trzeba było mnie obudzić
Skromny ogród Joli - 2009r cz.1
- ElzbietaaG
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Mariolu następnym razem, będę o tym pamiętaćcoma95 pisze:Ja tu widzę że imprezka jakaś była przez całą noc ?![]()
Trzeba było mnie obudzić:):)
Elu co się nie robi aby uszczęśliwiać rodzinkę
Elżbietko może to i dobry pomysł z tym krojeniem jabłek w plastry, faktycznie w całym racuchu jest jabłko .Ja kroję w kostkę i tych kostek jest bardzo dużo i sa w całych racuchach
Asiula jakby Liska kupiła nowe spodnie, to by nigdy się nie odchudziła
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Witajcie Madziu i Elu w ubiegłym roku siałam na parapetach nasionka i nie było problemu, większość nasionek wzeszła .W tym roku mam już innego kota i ten uparcie wyleguje sie na moich nasionach .I jak myślisz Elu wzejdzie coś
bo ja wątpię
już powbijałam wykałaczki aby nie wchodził , to wygarnia łapką albo tak się rozpycha że zrzuca na ziemię .Najlepszy sposób to miniszklarenki bo są z przykrywką i nie ma problemu .Muszę coś wymyślić
Madziu ryzyk fizyk ale będę siała w marcu do tunelu , co wzejdzie to wzejdzie a co nie to trudno się mówi .
Madziu to trzeba było jej zrobić racuchy bez jabłek a potem dorzucić jabłka i smażyć dla pozostałyhz członków rodziny
Madziu ryzyk fizyk ale będę siała w marcu do tunelu , co wzejdzie to wzejdzie a co nie to trudno się mówi .
Madziu to trzeba było jej zrobić racuchy bez jabłek a potem dorzucić jabłka i smażyć dla pozostałyhz członków rodziny