Moniko, dziękuję za pomoc i zrozumienie. A swoją drogą to całkiem przypadkiem (zanim przeczytałam Twój post o zakupie h. paniculata) kupiłam ją właśnie
 Co prawda nie w to miejsce bo tam przsłoniłaby wszystko inne ale znajdę jej godne miejsce.
 Co prawda nie w to miejsce bo tam przsłoniłaby wszystko inne ale znajdę jej godne miejsce.

Co prawda nie w to miejsce bo tam przsłoniłaby wszystko inne ale znajdę jej godne miejsce. Nr 2 raczej przesadzę bo chyba naprawdę ma za dużo słońca. pH sprawdzę ale wydaje mi się że nie jest raczej taki złe bo iglaki w tym samym miejscu wyglądają ładnie i szybko rosną prawie bez żadnego nawozu. Jak nie będę widział poprawy to będę pisał.
 Nr 2 raczej przesadzę bo chyba naprawdę ma za dużo słońca. pH sprawdzę ale wydaje mi się że nie jest raczej taki złe bo iglaki w tym samym miejscu wyglądają ładnie i szybko rosną prawie bez żadnego nawozu. Jak nie będę widział poprawy to będę pisał.

ale zrób jak uważasz.
 ale zrób jak uważasz.