Agapa, dziękuję bardzo, mi się tez wydaje, że albo to jakiś robal, albo grzyb....
Kawał bardzo dobry, Dzięki i proszę o jeszcze.
iwa, ja mikoryzę stosuję w momencie jak zaistnieje taka potrzeba. Teraz będę sadziła niebieską, pnącą różę, kupiona na alleg... (701610445) i czerwoną. na pewno ją poczęstuję mikoryzą.Nic nie tracę, moge tylko zyskać dobre przyjęcie się rośliny.
elsi, śniegowiec to krzew lub drzewko; zależy jak je prowadzisz. Zobacz w google"śniegowiec" Juz nie mogę się doczekać jego zakwitnięcia, choć jest na razie mały. ;:54
Elizabetka, brzoskwinie ufo kupuję na targu (ok. 10 zł/kg). Są bardzo pyszne. Soczyste, miękkie. i łatwo się je zajada, bo nie leci sok po brodzie. Polecam, chocby spróbować.
Jolanta Graj, masz rację, szachownice są bardzo drogie, ja widziałam nawet cebulki po 22 zł. Szok
Jolciu, czy to Ty zajmujesz się fazami księżyca? Chodzi mi o to kiedy mogę sadzić róże? Jak możesz, to pomóż, plissss
Waleria, to niestety kupne brzoskwinie, ja zakupiłam drzewko, brzoskwiniowo-nektarynkowe ( na 1 pniu), UFO, ale dostane je dopiero we wrześniu. Aż się boję jak przetrzyma zimę. Walerciu, jak byłas blisko, to trzeba było zajechać. Wprawdzie ogródek już jest nie zaciekawy, ale ciasto było, kawka, herbatka, woda była i cos jeszcze by się znalazło. Nastepnym razem zapraszamy!!!
eukomis, witam serdecznie, witam i o zdrowie pytam?

Częstuj się.... proszę bardzo...