Mój kawałek świata - iwa27 - 1 cz.
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie moi mili. Wczoraj byłam z wizytą u Gosi z Gliwic i widziałam jej królestwo w tzw. realu - jej hortensja na żywo jest jeszcze piękniejsza niż na zdjęciach, Gosia wyczynia na tym swoim skrawku ziemi istne cuda. Niestety nie wziełam aparatu fotograficznego
Chciałam dodać kilka zdjęć z mojego ogrodu - żurawki tajk pięknie się rozkrzewiły, ale nie idzie - fotosik chyba strajkuje, a ja nie znam angielskiego więc proponowane tu przez niektórych stronki nie wchodza w rachubę
Może znacie stronkę gdzie obsługa jest po polsku
Chciałam dodać kilka zdjęć z mojego ogrodu - żurawki tajk pięknie się rozkrzewiły, ale nie idzie - fotosik chyba strajkuje, a ja nie znam angielskiego więc proponowane tu przez niektórych stronki nie wchodza w rachubę
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
Iwonko, dzięki za miłą wizytę i za kwiatka (sprawdzałam - wrzosiec delikatny
Rzeczywiście coś nie tak z fotosikiem, przez imageshacka próbowałam, ale wchodzą miniatury
Jak się zalogowałam na fotosiku, to zdjęcie udało mi sie wrzucić, ale na forum nie mogę dać w pełnym rozmiarze, bo nie mam konta PRO
Poczekamy, co dalej...
Wiem, że gohna wrzuca przez garnek.pl
- iwa27
- 1000p

Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
- iwa27
- 1000p

Iguś wzorowałam się na mistrzu
Krzysiu - takze uważam, że byliny typu żurawki są stokroć piękniejsze od wszelkich kwitnacych - bo są piękne cały czas nie tylko jak kwitną.
Gorzatko - powącham ją dziś na pewno. Jeszcze dziś posadzę wszystkie roslinki, które przywiozłam od ciebie i porobię zdjecia - to raczej jutro
Jadziu Gorzatka jest fantastyczną dziewczyną, a jej dzieciaczki - przeurocze i naprawdę złapały bakcyla ogrodowego.
Witaj Gohna widzę, że czasami jednak dorywasz się do komputera
To chyba wilkomlecz, ale nie jestem pewna bo go dostałam od mojej przyjaciółki z lat szkolnych - tej od szyszek.
Zaraz ruszam do Nowego Lasu, bo mam nadrobione pół godziny, ale muszę wam powiedzieć, że kupiłam wczoraj w OBI 2 klony palmowe, które przeceniono z 59 zł na 8,90 zł, kto może nich tam pędzi - OBI w Chorzowie.
Krzysiu - takze uważam, że byliny typu żurawki są stokroć piękniejsze od wszelkich kwitnacych - bo są piękne cały czas nie tylko jak kwitną.
Gorzatko - powącham ją dziś na pewno. Jeszcze dziś posadzę wszystkie roslinki, które przywiozłam od ciebie i porobię zdjecia - to raczej jutro
Jadziu Gorzatka jest fantastyczną dziewczyną, a jej dzieciaczki - przeurocze i naprawdę złapały bakcyla ogrodowego.
Witaj Gohna widzę, że czasami jednak dorywasz się do komputera
Zaraz ruszam do Nowego Lasu, bo mam nadrobione pół godziny, ale muszę wam powiedzieć, że kupiłam wczoraj w OBI 2 klony palmowe, które przeceniono z 59 zł na 8,90 zł, kto może nich tam pędzi - OBI w Chorzowie.
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3