Nawet nie przypuszczałam że w pobliżu mam taką Hostomaniaczkę, jeśli interesują Cię szczególnie któreś to napisz proszę na pw. postaram się odpowiedzieć czy mam już podzielone egzemplarze czy jednorozetowe.
Mój ogród - mariasen cz.1
- zielono mi
- 500p

- Od: 26 maja 2008, o 19:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Maju cieszę się bo myślałam że Ty będziesz miała w kolekcji wszystkie moje funkie, a tu miła niespodzianka okazuje się się że mamy dużo różnych gatunków. Super
listy przydadzą się przy zakupach, możemy sobie sprawdzać i nie kupować tych kóre już któraś z nas ma.
Nawet nie przypuszczałam że w pobliżu mam taką Hostomaniaczkę, jeśli interesują Cię szczególnie któreś to napisz proszę na pw. postaram się odpowiedzieć czy mam już podzielone egzemplarze czy jednorozetowe.
Pozdrawiam Jola
- zielono mi
- 500p

Maju zadałaś bardzo trudne pytanie, bardzo lubię duże funkie ale muszą być należycie wyeksponowne
Lady Isobell Barnett
Sum and substance

Ale podobają mnie się także kompozycje z miniatur.
Słabość mam też do wielobarwnych liści
Dream Queen

Frances Whiliams

wszystkie pachnące
Fragrant Bouquet
Guacamole

Te które maja pofalowane liście : Niagara
War Paint

Z kolei jednobarwne służą doskonale za tło .
Maju one wszystkie są piękne
a które należą do twoich ulubienic 
Lady Isobell Barnett
Sum and substance

Ale podobają mnie się także kompozycje z miniatur.
Słabość mam też do wielobarwnych liści
Dream Queen

Frances Whiliams

wszystkie pachnące
Fragrant Bouquet
Guacamole

Te które maja pofalowane liście : Niagara
War Paint

Z kolei jednobarwne służą doskonale za tło .
Maju one wszystkie są piękne
Pozdrawiam Jola
- zielono mi
- 500p

Cześć Aniu
fajnie że zajrzałaś do Majki bo nas tu już wiosenne szaleństwo zaczyna ogarniać .
O ile sobie dobrze przypominasz to ktoś dwa dni temu tutaj nam apetytu narobił jakimiś 50 okazami bliżej nam nie znanymi
Aniu możesz dołączyć do nas ,możesz puścić do mnie 2 listy 1 z tym co masz i druga z tym co będziesz miała,i zajrzyj na pw
Aniu a jak tam Twoje postanowienie cały czas trzymamy kciuki, PRECZ Z NAŁOGAMI
ha!!! ha!!! dobre przecież to w co wpadłyśmy to też nałóg,
tyle że zdrowszy, gwarantuje nam dużo ruchu na świeżym powietrzu

Maju przepraszam że sie tak panoszę na Twoich włościach , bo ja na razie swoich nie mam i pędzę żywot tułacza
Przyniosłam Ci za to kwiatek z mojego ogródka

O ile sobie dobrze przypominasz to ktoś dwa dni temu tutaj nam apetytu narobił jakimiś 50 okazami bliżej nam nie znanymi
Aniu możesz dołączyć do nas ,możesz puścić do mnie 2 listy 1 z tym co masz i druga z tym co będziesz miała,i zajrzyj na pw
Aniu a jak tam Twoje postanowienie cały czas trzymamy kciuki, PRECZ Z NAŁOGAMI
ha!!! ha!!! dobre przecież to w co wpadłyśmy to też nałóg,
Maju przepraszam że sie tak panoszę na Twoich włościach , bo ja na razie swoich nie mam i pędzę żywot tułacza
Przyniosłam Ci za to kwiatek z mojego ogródka

Pozdrawiam Jola
-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48
- zanna
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 24 maja 2008, o 22:37
Majko, przesłałam listy.mariasen pisze:Aniu pełną listę z zamówionymi. I napisz które najbardziej lubisz.
A lubię wszystkie
Ale z rozsądku preferuję średnie, małe i miniaturowe
Chociaż zamówiłam też montanę Aureomarginatę
Nie przepadam za streakedami
A poza tym to duże, małe, gładkie, karbowane, marszczone, z falbankami, bez falbanek, zielone, żółte, niebieskie....
W tym roku kolorystycznie powaliły mnie na kolana Sun Power i Golden Waffles
- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
W tym roku zachwyciłam się Marlin Monroe, wkleiłam już zdjęcia wcześniej i nadal bardzo mi się podoba Grand Slam.
Obłędaśna jest Lakeside Cha Cha, jest taka optymistyczna, jakby tańczyła.

Takie zółciutkie i pofalowane to Jimmy krack (przez c) Corn i Cho Cho Train

Z nowych, które jeszcze nie miały szans żeby się pokazać Lakeside San Kao, ma bardzo jasne liście, prawie białe. Po podróży wyglądała trochę biednie ale wydaje mi się, że to bedzie piękna hosta.
Piękna będzie też moim zdaniem Marrakech. Zdjęcia będą wiosną, ja już nie mogę się doczekać.
Tak naprawdę przez cały sezon zachwycam się co chwilę inną hostą, czasami jet o kwestia odpowiedniego otoczenia, oświetlenia czy wręcz sąsiednich roślin na tle których widać jej piękno. Cieszę się, że to już niedługo.

Obłędaśna jest Lakeside Cha Cha, jest taka optymistyczna, jakby tańczyła.

Takie zółciutkie i pofalowane to Jimmy krack (przez c) Corn i Cho Cho Train

Z nowych, które jeszcze nie miały szans żeby się pokazać Lakeside San Kao, ma bardzo jasne liście, prawie białe. Po podróży wyglądała trochę biednie ale wydaje mi się, że to bedzie piękna hosta.
Piękna będzie też moim zdaniem Marrakech. Zdjęcia będą wiosną, ja już nie mogę się doczekać.
Tak naprawdę przez cały sezon zachwycam się co chwilę inną hostą, czasami jet o kwestia odpowiedniego otoczenia, oświetlenia czy wręcz sąsiednich roślin na tle których widać jej piękno. Cieszę się, że to już niedługo.