Ogródek-kalejdoskop-lojki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek-kalejdoskop-lojki

Post »

Jolku piękne zdjęcie nam dałaś, cudowny kolor ;:oj
Wszystkie pracujace kobitki marudza: musze do pracy..... a ja chętnie poszłabym ale gdzie? ;:131 Byc może po tygodniu tez dołączyłabym do chórku: muszę.... :;230
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Kontakt:

Post »

Ewik życzę ci cobyś miała na co narzekać ale najbardziej to nie roboty samej w sobie tylko trochę roboty trochę satysfakcji bo robota bez kasy nic nie warta .Ciumki a jeśli o chórek chodzi to prędzej my do ciebie chyba dołączymy :;230 ;:138 ;:196 ;:196

Majka witam w moich skromnych progach jak nie dasz rady na forum to możesz na pieszo :;230 kawa ,herbata co sobie życzysz zobaczysz fajnie będzie ;:138 ;:3
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
szyszunia
1000p
1000p
Od: 4 lis 2009, o 13:38

Post »

Witaj Joluś pospacerowałam sobie po twoim wątku i widzę że bardzo lubisz róże bo sporo masz różnych egzemplarzy. A pamiętasz jak nazywa się ta róża którą masz na awatarku????
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Iwonko może to nie jest poprawna nazwa bo różę kupiłam na rynku i wtedy nie zwracałam na nazwy uwagi,ale to będzie Nostalgia taką samą ma "Robaczek-Poznań "też w awatarku tylko one mogą różnie się wybarwiać ,w tym roku jeszcze nie pokazały swoich kwiatów dwie róże jedna pnąca druga wysoka ale ta druga już nie odżyje muszę się postarać o nową.U mnie uboga ziemia to i róże skromne ale Dorotka "Katee"ma piękne i dorodne na pewno u niej byłaś ale do mnie jeszcze zaglądnij. ;:138 ;:3 ;:167 to jest ta sama Obrazek
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jolu być może się mylę ale myślę, że to nie nostalgia jest wiele odmian dwukolorowych róż. Jeżeli znajdę to napiszę
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Podobna do Double Delight :wink:
Joluś ja mam dorodne róże ;:196 , tak tylko niektóre , wiekszosc to tegoroczne nasadzenia ,to maluszki jeszcze ale zdrowe ;:196
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witajcie dziewczyny cieszę się niezmiernie że zareagowałyście też nie chciałabym kogoś wprowadzać w błąd a przy okazji sama się dowiem co mam.Mam jeszcze jedną zmieniającą kolor często pokazywaną bo ją lubię może to ta jest nostalgiczna ? Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek te wszystkie ujęcia to ta sama róża tylko inaczej wybarwiona pomarańczowo żółta niestety nie mam nazw ,te natomiast to od Kamilki Obrazek ObrazekAphrodite jak znowu czegoś nie pomyliłam ;:124 ;:196
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekDieter Muller Obrazek ObrazekEden Rose Obrazek ObrazekDieter muller Obrazekta jest chyba Saint Exupery ale już pewna nie jestem bo mam totalny bałagan w zdjęciach i muszę sobie jakoś posegregować.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Choroba jeszcze na dodatek komputer mi pozmieniał miejsca napisów i już nic z tego nie będziecie wiedzieć może Kamila pomoże gdzieś mam zdjęcie tej Saint Exupery ale za diabła nie mogę znaleźć,bardzo przepraszam za to zamieszanie ale muszę się nauczyć podpisywać zdjęcia od razu jak wprowadzam w komputer bo robię to całościowo jest szybko tylko nie podpisane a potem nic nie wiem. ;:124 ;:131
Awatar użytkownika
Francesca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:16

Post »

Widzę, że choroba różana i u Ciebie, Jolu, ma się dobrze :;230 . Ładne okazy ;:108
Piszesz wszystko ciurkiem, stąd czasami robi się misz-masz :wink:
Ja zawsze daję podpis na górze, a potem wrzucam link do zdjęcia w następnym wierszu, np.

Róża różowa enter
[img]coś%20tam%20coś%20tam[/img] enter

itd.

Oczywiście można i odwrotnie, najpierw zdjęcie, potem opis :wink: .
Pozdrawiam - Agata :)
Mój ogród na mazowieckich piaskach część 1, część 2 - aktualna
Awatar użytkownika
Piotr=)
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2008, o 17:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Różano u cb super :wit

-- Pt 21 wrz 2012 15:06 --

Różano u cb super :wit
Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dzięki wam za wsparcie nie chce mi się każdej wiadomości wysyłać osobno i jak mówisz Agatko robi się misz-masz ale postaram się o lepszy porządek jak będę na urlopie na pewno w listopadzie wtedy i na dworze nie będzie co robić to posiedzę przed kompem i zrobię ład- skład. :wit ;:196

Piotruś ty masz dopiero czym się pochwalić masz już takie okazy różniaste że oko bieleje i dech zapiera jak osiągniesz mój wiek to ty ogród botaniczny i park jurajski założysz a co twoi rodzice na taką pasję ja bym była Przedumna z takiego syna. ;:215 ;:138
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jolu nazwy róż muszę pamiętać do czasu zamawiania , a póżniej .... niekoniecznie :D
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Jolcia ,Jolcia kochana ,co słychać moja droga ,byłaś dziś w ogródku?
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witajcie Ewunie dziękuję że zaglądacie i przepraszam że tak późno odpisuję kiedyś tam byłam w ogródku ale ostatnie dni to gotowanie i praca a dzisiaj to byłam tak osłabiona że mimo pogody nie dałam rady nic w ogrodzie zrobić .Przeleniuchowałam cały dzień ale już jest lepiej i mogę na łykend dalej pracować a potem październiki jesień na całego trzeba pomyśleć o nawozie na grządki bo znowu będę jęczeć że nic nie rośnie.Aha posadziłam tulipanki ciekawe ile z nich zakwitnie i mały rekonesans w przednim ogródku ścieżeczka zlikwidowana bo tuje zarosły a powstała nowa ale ogólnie nic nowego.Pozdrowienia i ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”